Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2009.03.13. 23:19 eroszita

A parkban

A férfi megkívánta a nőt. Ahogy sétáltak és ránézett, csillogott a szeme, mesélt, de a férfi nem hallotta mit mond, csak a száját látta, a csókos, telt érzéki száját. Maga felé fordította és a szájával betapasztotta a szófolyamot. A nő hozzásimult és viszonozta, hosszan. A férfinek melege lett, a nap is melegen tűzött. Egy fához vezette a nőt, a kabátját kigombolta mindkettőjüknek, mert érezni akarta a testét, most azonnal.
Folytatták a csókolózást, teljesen összefonódtak. Érezte a nő mellét, ahogy hozzányomódik, az illatát...ellepte az agyát a lila köd.. most akarta a nőt magáévá tenni. Benyúlt a blúz alá, a melltartóból kifejtette a mellét és megkereste a mellbimbót. Odahajolt és elkezdte szopogatni, szívogatni. A kezével felemelte a szoknyát és a bugyin keresztül simogatta a nő punciját. A finom anyagon átütött a punci nedve. Mikor megérezte, félrehúzta és az ujjaival simogatni kezdte, benyúlt a csúszós, nedves hüvelybe...
A nő sem bírta és előhalászta a férfi faszát, ami a kezébe csusszant mereven. Ő játszadozott vele, miközben alig várta már, hogy beléhatoljon. Mikor megjelent az első csöpp odahajolt és lenyalta, a makkot is körbenyalta, a szájába vette. A férfi egy hirtelen mozdulattal benyomta és lassan baszta a száját. Majd nem bírva már a saját vágyával megfordította a nőt a fa felé, felhúzta a szoknyáját, a tangát félrehúzta és a nedves lukhoz odaigazította a farkát. A lucskos pina magába szippantotta, szorította, a forróság szinte égette a faszát. A nő felnyögött, tudta, hogy mindjárt elélvez. Gyorsabb tempóra váltott, mert érezte, hogy a gerincén, hogy kúszik fel a kéj édes érzése és teljesedik ki mindjárt. A két test egymásnak feszült és egy végső lökés után elélveztek, ott a park árnyas zugában, egy fa oldalánál.
(The end)

1 komment

Címkék: fa csók séta park


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr161001014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kingswinger · http://kingswinger.blog.hu 2010.03.22. 09:38:54

Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :)
süti beállítások módosítása