Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2008.07.28. 23:32 eroszita

Habfürdő és mécses

Őt úgy nevezem, hogy Mr. Uriember. Nagyon aranyos, kedves és a régi vágású urak jutnak eszembe róla. A szexben is udvarias. Ezt nem igazán tudnám kifejteni, hogy mit értek ez alatt, de higgyétek el, vagyis hidd el, hogy van ilyen a szexben is! Ő az, aki mécses fényénél a fürdőhabbal teli kádban mesél, és közben jár a keze a testemen. Persze az ágyig nem jutunk el első körben. Túl fülledt a levegő egy fürdőben, és a csempéről a mécsesek lángja tükröződik vissza, a testek csillognak a víztől és egy idő után az izzadságtól. Persze a végén tusolni kell. Igazán jól esik utána a takaró alatt összebújni és beszélgetni. Egy idő után újra fellobban a vágy. A csókok és simogatások végig borzolják a test minden pólusát. A számtalan forma közül majdcsak valamelyik jó lesz, amelyikre hevesebben reagál a másik. Ha ő ér hamarabb a puncimhoz, akkor végem van. Egy jó és hosszú finom nyalakodásra készülhetek. Már a nyelve a csiklómat simogatja. Felnyögök, érzem, hogy nedvesedik a puncim, ő pedig az ujjait a hüvelyembe becsúsztatja és finoman mozgatja. Elidőz a nagyajkaknál, majd a szabad kezével széthúzza őket és a nyelvével játszadozni kezd. Finoman harapdál és szivogatja a kisajkakat. A melleimmel játszom, a mellbimbóim keményen meredeznek és a simogatásomra az egész testemben még hevesebben árad szét a bizsergés. A csípőm már keményebben feszítem az arcához, hosszabban kitartom, hogy még jobban érezzem és élvezzem. A bizsergés már a fülemben lüktet és érzem, hogy egyre jobban közelítek a végső megsemmisüléshez. Egy apró kis hullám, a közelgő heves gyönyör előjele. A csípőm és a nyelve az ujja eggyé vált, egy ütemre mozog. Megint egy kis jel amitől felnyögök mert már érzem, ahogy árad szét a testemben majd összpontosul és végül elönt a gyönyörrel teli kéj. Lüktet, húzódik és duzzadt, tele nedűvel amit iszik az én kedvesem, ezzel is fokozza a kielégülésemet. Egymás mellé zuhanunk az ágyban. Lehet megint tusolni, ha majd kapunk levegőt, és lábra tudunk állni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr4590180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása