Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2010.03.21. 22:24 eroszita

Első swinger élmény

A kanapén ült, és nézte a szerelmeskedő párt. Félhomály volt és örült neki, mert zavarta a szituáció. A finom szatén köpenyét gyűrögette és nem tudta mit csináljon. Elveszettnek érezte magát és nagyon idegesítette, hogy a vágy egyre jobban feszíti, de hogy legyen, kivel? Nem kapott választ a kérdéseire.

Valaki leült mellé, érezte az illatát, férfi. Ez egy kicsit megnyugtatta, oldalra fordította a fejét, de nem a párja volt. Egy meleg, barna szempárt látott.

-         -  Nem zavarlak? Egyedül vagy?

-         - sw Nem zavarsz, de nem vagyok egyedül, a párommal jöttem, de nem látom, és nem tudom mit is kellene csinálnom, olyan elveszett vagyok…-tört ki a nőből az elfojtott érzelmek áradata.

A férfi átkarolta, és gyengéd puszit adott az arcára. A nő akaratlanul is közelebb húzódott hozzá, vonzotta az a két barna szem, az illat, a gyengéd ölelés.. még akarta, érezni akarta, mint az a nő ott előtte, akit éppen szeretgetnek. A kontúrja látszik, ahogy megemeli a csípőjét, hogy a férfi nyelve jobban hozzáférjen a csiklójához, a mozdulat, a halk nyögés….Elindult a keze a két combja közé, de gyengéden átfogta egy másik kéz és nem engedte el. A férfi megcsókolta, rátapadt a szájára, hevesen, szinte magába akarta szippantani. A nő teste megfeszült, vágyta a férfit, de ott volt a gátlás, idegen. A teste engedelmeskedett, míg benn a lelke viaskodott, de egyre halkabban, míg egészen meg nem adta magát.

A selyem köntösén keresztül a simogató kezek óvatosan szétnyíló anyag alá csúsztak, ahol gyengéden kezdték masszírozni. Halkan nyögött egy kicsit, mert olyan jó érzés volt, amit már régen szeretett volna újra átélni.

Menjünk a matrachoz, hallotta a férfi hangját. Ahogy felállt, összehúzta magán a köntöst. Karját gyengéden megfogva odavezette a másik pár közelébe, majd szembeállt vele a férfi és újra megcsókolta, miközben lassan leereszkedtek a földre. Kihámozta a köntösből, mert már látni akarta, mit rejteget ez a nő, és nem csalódott. Ahogy gondolta, egy kívánatos, érett, molett nőt tartott karjaiban. Elkezdte csókolgatni a testét a nyakától lefelé. A nő érezte a vágyat a férfi viselkedésében, és kezdett megnyugodni, átadni magát a valóságnak. Mellette a másik pár szeretkezett, a nő háton feküdt a férfi hagyományos szex pózban és csókolóztak. Izgatta ez a szituáció, még nem volt ilyen helyzetben. Majd érezte, hogy puszilgatják a mellét. Hogyan? Hisz éppen a hasát csókolgatja a férfi, és a mellét is, egyszerre? Mire feleszmélt, hogy hisz nem otthon van, itt van és most van itt és erre vágyott!

Egy puha ajkat érzett a száján, a párja volt az. Jól érzed magad? kérdezte, de választ sem várva csókolgatni kezdte, simogatni. A nő csak élvezte amit kapott, lebegett önmagát is meglepve, mennyire élvezi.

A punciját nyalták, a párja dákóját szopta, a mellét simogatták… mi lehet ennél jobb érzés? Talán az, mikor elkezdett lovagolni a férje szerszámán, most még ez is más érzés volt. A két férfi pedig a két oldalára állt és felváltva szopta őket. Aztán maga sem tudta miért, de megkívánta, hogy a popója se legyen szűz többé. Szendvicsezzünk és a két férfira nézett. Az egyik, a barna szemű letérdelt és elkezdte simogatni a hátát, a fenekét. Az ujja becsúszott a nedves puncijába majd a popsijába. Lovagolt, szopott, kényeztették a fenekét, sőt a lány játszott a mellével. Soha még nem érzett ilyen gyönyör hullámokat, ilyen mélyről jövő bizsergést, szinte minden érzéke élvezett.

Megfogta a csípőjét a férfi, és óvatosan bevezette a farkát a popsijába, kész volt a szendvics amire vágyott, amiről olyan sokat beszéltek a párjával. Lassan mozogtak, érezte a két farkat magában, a feszítő érzést, ahogy a gyönyör elindult a gerincén végigfutva, a méhéből tovább a hüvelyébe, popsijába és ott tombolva, lüktetve hatalmas élvezetet okozva neki és a férfiaknak egy hatalmas orgazmusban egyesülnek.

Újra a kanapén ültek, ketten, és nézték a többi párt, de már nem volt ideges és nem is érezte magát rosszul. Felszabadult volt, kielégült vagyis egy időre, mert ott, az a férfi már nézi egy ideje…

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex csók punci swinger popsi ajak többes


2009.03.13. 23:19 eroszita

A parkban

A férfi megkívánta a nőt. Ahogy sétáltak és ránézett, csillogott a szeme, mesélt, de a férfi nem hallotta mit mond, csak a száját látta, a csókos, telt érzéki száját. Maga felé fordította és a szájával betapasztotta a szófolyamot. A nő hozzásimult és viszonozta, hosszan. A férfinek melege lett, a nap is melegen tűzött. Egy fához vezette a nőt, a kabátját kigombolta mindkettőjüknek, mert érezni akarta a testét, most azonnal.
Folytatták a csókolózást, teljesen összefonódtak. Érezte a nő mellét, ahogy hozzányomódik, az illatát...ellepte az agyát a lila köd.. most akarta a nőt magáévá tenni. Benyúlt a blúz alá, a melltartóból kifejtette a mellét és megkereste a mellbimbót. Odahajolt és elkezdte szopogatni, szívogatni. A kezével felemelte a szoknyát és a bugyin keresztül simogatta a nő punciját. A finom anyagon átütött a punci nedve. Mikor megérezte, félrehúzta és az ujjaival simogatni kezdte, benyúlt a csúszós, nedves hüvelybe...
A nő sem bírta és előhalászta a férfi faszát, ami a kezébe csusszant mereven. Ő játszadozott vele, miközben alig várta már, hogy beléhatoljon. Mikor megjelent az első csöpp odahajolt és lenyalta, a makkot is körbenyalta, a szájába vette. A férfi egy hirtelen mozdulattal benyomta és lassan baszta a száját. Majd nem bírva már a saját vágyával megfordította a nőt a fa felé, felhúzta a szoknyáját, a tangát félrehúzta és a nedves lukhoz odaigazította a farkát. A lucskos pina magába szippantotta, szorította, a forróság szinte égette a faszát. A nő felnyögött, tudta, hogy mindjárt elélvez. Gyorsabb tempóra váltott, mert érezte, hogy a gerincén, hogy kúszik fel a kéj édes érzése és teljesedik ki mindjárt. A két test egymásnak feszült és egy végső lökés után elélveztek, ott a park árnyas zugában, egy fa oldalánál.
(The end)

1 komment

Címkék: fa csók séta park


2009.02.20. 23:22 eroszita

Pinacsók

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.

Most a férfi megállt az ágy végében, és semmi mást nem csinált, mint nézte a nőt. Minden egyes porcikáját végig tapogatta a tekintetével. Szinte a bőrén érezte ahogy vándorol a férfi szeme rajta. Libabőrös lett, a mellbimbója ágaskodni kezdett azonnal. A melle reagált a legjobban a vágyaira, és most is azonnal kívánatos lett. A férfi észrevette, az ő reakciója az ágaskodó farka volt. Kézbe vette és lassan elkezdett vele játszadozni, miközben haladt a nő testén a tekintete egyre lejjebb és lejjebb. A puncijánál elidőzött, oda is nyúlt majdnem, de visszahúzta a kezét. Keményre verte a faszát, a nő látta ahogy megcsillant a nedv a makkon. A férfi a nő szája elé ült és szopatta a faszát a nővel. Csak a makkját dugta a nő szájába, hogy szopogassa kicsit. Ő irányította az aktust. Az ajkak csak pár centire kaphatták be a meleg, meredező, kemény faszt. Egyszer mozdult a nő feje, hogy bekaphassa, de a férfi gyengéden leszorította a fejét. Onnan már hagyta, hogy az legyen amit a másik akar.

A kemény faszt betette a mellei közé, de ez is csak pár percig tartott. A mellbimbóit izgatta aztán a fasszal, simogatta őket, ütögette. Majd végre bekapta és a fogai közt játszadozott a már kőkemény bimbókkal. Szopogatta, nyalta, csiklandozta. Tudta, hogy ezzel a nőt az őrületbe kergeti, de kiélvezte. Ismerte a nő reakcióit, és arra várt, hogy a sóhajtások elárulják, milyen közel került a csúcshoz. Kivett egy jeget a pezsgős vödörből és azzal hűtötte le a nő melleit. A lecsordogáló vizet lenyalta a mellekről. Újra jeget vett a kezébe és a nő hasán mintát rajzolva, majd a nyelvével követve a jég útját eljutott a szeméremdombig. Játszadozni kezdett a jéggel a pina körül. Majd elkezdte nyalni. Előbb a vizet, majd ahogy a nyelve besiklott a punci barlangjába megeredtek a csatornák és ömlött a szájába a pinalé. Őt is meglepte, de nyalta, lefetyelte az édes, sós nedvet. Nem tudott betelni vele. Odatérdelt a nő lába közé, felhúzta a lábait és ott volt a szeme előtt a  punci rózsaszirma. Óvatosan bevezette a farkát, épp hogy érezni akarta. Csak egy kicsit járt benne a fasz, de ő nyalni akarta még. Szét akarta nyalni, csókolózni akart a pinával. Szopni akarta a csiklót. A száját, nyelvét erre tartogatta, hogy a pinával élvezkedjen.

Ott volt az orra előtt, feltálalva a pina, hogy ő nyalja, rágja, csókolja. Csak a nyelve hegyével szántott rajta végig, többször is. Ízlelgette, incselkedett vele. Az ajkai megkeresték a csiklót és közrefogták, szívták, szivogatták, a fogaival játszadozott, a nyelve hegye bizseregtette. Megkeményedett, kitüremkedett, duzzadt lett és kívánatosabb, mint előtte. Élvezettel nézte, hogy ezt ő okozta. Majd újra szopta, nyalta, szopta, nyalta. Tocsogósan nedves lett a nő puncija. Járt a nyelve a lukban, mikor óvatlanul becsusszant. A nő felsikkantott és összerándult. Nem élvezett el, de közel állt hozzá. Még nem akarta, hogy élvezzen. Újra a jéghez nyúlt, és becsusszantott párat a punciba. A kifolyó levet itta, szürcsölte, de eredménye lett, mert a punci lenyugodott. Most kicsit megemelte a fenekét és azt kezdte el nyalogatni a nőnek. Imádta a kerek seggét, a redőzött barna lukat, amin látszik ha felizgul. A gát és ennek a nyalása a nőnek legalább olyan élvezetet ad, mint a pinanyalás. Közben harapdálta gyengéden a fenekét, nyalta és harapdálta. Élvezettel játszadozott a gát és a luk között, néha a pinához is odatévedt a nyelve, ami kellemesen hűs volt. A segglyuktól a pináig nyalta már, ami újra kezdett duzzadni. Mikor megérezte a nyelve a pinalevet, az orra a pinaszagot valami állatias erő ragadta magával, hogy belefúrja a fejét a nő puncijába. Az arca két oldalán a duzzadt nagyajkak és ő a forró puncival csókolózik. Döfködi a nyelvével, cuppogósan játszik a szája a hüvelynél. Aprókat "harap" az ajkaival. Szinte fel akarja falni.

Hagyományos pózban, szerzetesként, szinte szégyenlősen berakta a farkát a meleg, duzzadt pinába. Lassan mozgott, csókolta a nőt. A melleit, az ajkait. A nő továbbra is a hátán feküdt és élvezte, hogy mit tesz vele ez a férfi. Olyan lassan mozogtak, hogy a vágy sem kiteljesedni, sem lelohadni nem tudott, csak folyamatosan apró kéjes érzéseket adott egymásnak ez a két ember. A gerincükig hatolt a bizsergés, a hasukban érezték a feltörni akaró élvezetett, de csak a folyamatos előjelek amik egyre többször és egyre erőteljesebben éreztették, itt vagyunk és ki akarunk törni.

Most a férfi a nőt négykézláb állította és hátulról hatolt be. Így tudott a nőbe a legmélyebbre jutni és a legnagyobb élvezetet okozni. Lassan mozgatta a csípőjét, markolta a nő fenekét. Majd előre hajolt és a melleit simogatta, markolászta, miközben folyamatosan mozgott a farka a pinában. Megcsókolta a tarkóját, a nyakát, a hátát, harapdálta a vállát. A nő két lábán folyt a pinanedv, a férfi érezte ezt, és ingerelte. Megfogta a nő csípőjét és erősebb, keményebb ütemet diktált. Csattogott a két test egymáson, ahogy összeértek. A pina szorosan fogta a faszt, és a lüktető, kemény fallosz ahogy ki be járkált, csak még szorosabbra fogta maga körül a hüvely. Őrjöngő mozgásba fogtak ők ketten. Csillogott az izzadság a testükön, miközben a bizsergés egyre erőteljesebben követelte a maga útját a csillagok felé. A nő felsikoltott, a teste megmerevedett és hatalmas lüktetéssel elélvezett. Remegett az egész teste, ahogy a gyönyör végig futott rajta. Mikor elernyedt, a férfi kihúzta a pinaleves faszát és újra a nő arca elé ült.

Most már tövig bekapta a nő és szopta, szívta a faszt. Nem sok kellett neki, de a férfi úgy akart elélvezni, hogy szopatja a nőt. Megfogta a nő fejét és diktálta az ütemet, miközben járt a szájában a fasza ki be. Mikor lenézett a nő piros száját látta ahogy rácuppan a farkára és szopja. Ahogy eltűnik tövig a nő szájába, majd újra előtűnik. Annyira izgalmas volt látni, hogy beleborzongott. Ezzel együtt elöntötte valami vadság is, és semmi de semmi nem állíthatta meg azt a hatalmas kilövelést amit produkált. A sok gecit mind a nő szájába lőtte ki, aki lenyelte egy  csöppig. Addig tartotta a faszt az ajkai közt, amíg ki nem adta az utolsó cseppeket is.

Egymás mellett pihegtek. Simogatták és puszilgatták egymást. Most már a nő is hozzáért a férfihoz. Ittak egy pohár pezsgőt és odaálltak az ablakhoz, amiről el is felejtkezett a nő, hogy akár nézhették őket. A másik házban volt szintén egy ablak, ami elől a függöny el volt húzva. Megjelent két meztelen ember az ablakban, szintén pohárral a kezükben és megemelve feléjük a poharat kiitták a tartalmát. Ők egymásra néztek, majd szintén a másik pár felé biccentve megitták a pezsgőt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pina szex fasz csók pezsgő ablak piros függöny nyalás vad nedv száj


2008.12.14. 21:11 eroszita

A vágy édes bosszúja

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot.

Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:

-Öltözz le teljesen! - Mindent vegyél le! - Ne beszélj, csak tedd amit mondok! - Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! - mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. - Kész vagy? Gyere be!

A szoba ajtóba megállt és meredten nézte a Nőt. Az ágyon ült, fekete combfixben, fekete harisnyatartó, fekete melltartó, fekete tüll köntös féle. A szája vérvörösre rúzsozva, a körmei tűzpirosak. A lába széttárva, egy fekete dildóval a pinájában. Lassan játszadozott vele. Még soha nem látta ilyennek, ilyen ruhában, ilyen kihívóan. Nem mert közelebb menni, de annyira nem volt ijedt, hogy a farka ne kelljen életre a látványtól. A Nő továbbra is játszott a lába között, simogatta magát miközben a szemét le nem vette a férfiről. A tekintete végig siklott a testén. Arányos volt, neki tetsző, a hangját és a mosolyát imádta, izgatta, ha tehette nevetésre ingerelte. Most meg fogja büntetni, hogy késett. Látta a meredező dákót, ettől még nedvesebb lett a pinája, de nem mutatta. A tekintetét le nem vette a meredező faszról.

-Fogd meg a faszod és lassan mozgasd a kezed! A Nő az ágyon masztizott a férfi az ajtóban állva, de egymást nézték. A Nő pinájából csillogva jött elő a fekete dildó, majd tűnt el újra benne. A férfi szinte érezte, hogy az az ő farka lenne. Annyira kívánta azt a nedves pinát, hogy remegett már a lába az erőlködéstől, hogy visszatartsa magát. A Nő látta a férfi kínját, de érezte a magáét is. Faszt akart, nem pótot, de most még nem.

-Gyere ide és térdepelj le! Engedd el a faszod! A férfi engedelmeskedett, mire a nő felállt az ágyra, és a férfi szeme előtt húzta ki magából a fekete műfaszt. Csillogott a pinalétől, folyt róla. Eldobta. Levette lassan a tüll köntöst. Az egyik kezével a pináját izgatta a másikkal a mellét simogatta. Lassan kicsatolta a melltartót, a mellei megtartották és odaállt a férfi elé. - Vedd le, de ne érj a melleimhez! Két kézzel fogta meg a pántot és vette le a ruhadarabot. Előbukkantak a mellek, csábos gömbölységükben. Meredezett a két mellbimbó. A Nő előrehajolt és játszott velük, hogy a férfi jól lássa a kéz játékát. Majd odatartotta, hogy szopja kicsit, rágja ahogy szokta. Csak a szájával érhetett hozzá. Mohón kapta be és játszott a nyelve a kemény bimbókon. Fogai szorították, morzsolták gyengéden, szívogatta, előbb egyiket majd másikat.

Hátra lépett a Nő és újra simogatni kezdte a pináját. Terpeszben a férfi elé állt. Kicsit felemelkedett, hogy elérje, de érezni akarta a nyelvével a pina ízét. A szobát már betöltötte a Nő illata ami őrületig hergelte már a férfit. Nyalta a pina levet, mint életet adó nedűt. Még soha ilyen izgatónak nem érezte. A Nő felnyögött és új adag lével örvendeztette meg, amit már lefetyelt annyi volt, folyt az állán, de ő csak nyalta nyalta őrjöngésig fúrta bele a nyelvét, száját. Csókolta, cuppogtatta. Már nem érdekelte a nő parancsa, és hozzáért, széthúzta a seggét és a lyukát izgatta. Körbe körbe a pinalével bedörzsölte, már az ujjával a hüvelyben turkált. A nő csak rázta a fenekét, közeledett a kéj és ezt a Férfi tudta.

Hirtelen abbahagyta és erőteljesen az ágyra nyomta a nőt. A csiklóját akarta, szopni, szívni a kemény, duzzadt kéjért remegő női orgazmus indító csodás dolgot. A nő újra a kéj közeledését jelezte a teste remegésével, de nem kapta még meg a gyönyört. A Férfi a mellére ült és álló farkát a nő szájába tette. Gyengéden betolta majd kihúzta. Majd újra. Baszta a nő száját. Nem durván, de határozottan. Nézték egymást, a Férfi nézte a nő szemét, a kéj, az öröm, az adás szikráit. És ahogy a vörös ajkak ölelik a faszt és ki be járkál a szájban. Abbahagyta, nem akarta még befejezni, a gecijét még megtartotta magának.

Megfordította a nőt. Újra nyalni kezdte a pináját, seggét. Puszilgatta a tocsogós pinát, a vágytól megduzzadt csiklót, a hívogató segget. Aprókat harapott a kemény fartőbe. Imádta, mert tudta, ettől még nagyobb élvezethez juttatja a nőt. Lassan dugta be a pinába a kőkemény faszt. Mikor a mélyére ért, nem tudott tovább uralkodni magán. Már a Férfi is tomboló hévvel esett neki a pinának. Szorította a nedves, duzzadt pina. Lüktetett a fasz körül, remegett... Lassítani kellett a tempón, mert minden egyes mozdulat hatalmas élvezet közeledtét jelezte, de még fokozni akarta. Előre hajolt és a nő mellét megfogta. Lágyan játszadozott vele, miközben aprókat mozogtak. Éppen csak ki be járt a fasz, éppen csak mozdultak a csípők. Jött, rohant a kéj, tomboló vágy égette már a gerincüket. Bizsergés szaladt végig az ágyékukig. Újabb heves, gyors lökések izgatták és hozták el a hatalmas élvezetett mindkettőjük számára. A két ágyék egymásnak feszült az utolsó lökés után és mélyről felszakadó hatalmas élvezés közben remegve, lövelve a gecit, szippantva magába a pina, elélveztek.

Nem eresztette el a Nő a faszt. A Férfi nem akart kiszállni a pinából. Oldalra dőlve, egymásba fonódva, simogatva, puszilgatva várták a megnyugvást. Most, most csókolóztak. Lágyan, kéjesen, ráérősen, hosszan játszottak a nyelvek, a kipirult arcok egymáshoz értek. A Férfi keze a nő melléhez tévedt. A Nő a csípőjét a Férfi ágyékához nyomta. Most minden mozdulat lassú volt, az idő megállt, de bennük a vágy még ott lappangott, szikrára várt, hogy újra égjen....

 

1 komment

Címkék: pina szex fasz vágy dildo dugás bosszú élvezés ágyék


2008.09.30. 12:34 eroszita

Megjegyzés egy cikkhez

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=40809

Erre a cikkre próbáltam kommentelni, de nem sikerült ott. Eddig, de nem adom fel! A cikk szerintem csapnivaló, de vitázni jó.

Főleg nőknek szántam, de férfiakhoz is szól!

Hobby-ból kevés férfi jár kurvákhoz.
Két eset van. Otthon nem kapja meg amit szeretne. Nem biztos, hogy mert nem szól, elég neki a heti egy, vagy kétheti egy, az is kétféle póz lehetséges változataival. És ha most azt mondja valaki, de meg lehet velem beszélni, akkor gondolja végig, hogy milyen jeleket nem vett észre, amikor a partnere újítani akart, de elutasította. Nem akarják a férfiak elveszíteni a nőt akit szeretnek, de szeretik megkapni amit akarnak. Ha nem otthon, akkor máshol.
Régi hagyomány ez, csakhogy anno nem elváltak a nők, hanem szemet kellett hunyni a tény felett. Vagy ha pezsgett valami a nőben, akkor változtatott és a férj nem mászkált el. És bármilyen hihetetlen is, de abban az időben, sok nőnek volt szeretője és a férjek nézték el, mert az ő férfiatlanságát mutatta.
De vissza a jelenhez.
Sajnos a férfiak nagy része el sem jut odáig, hogy otthon előadja a vágyait. Túlságosan hangosan hangoztatott a nők részéről, hogy minden rendben van, nekem elég a Jenő, pont jó az ágyban...Erre Jenő nem meri bevallani, hogy elég, de lehetne jobb is, más is. A férfiak szeretik azért a nőt, a gyerekeiket, csak szeretnek jót szexelni is. Így elmegy a kurvához, aki előtte megkérdezte mit szeretne? Milyen ruhában? És ahogy belép, azonnal azt kapja amire akkor éppen vágyna. (Kinek van otthon többféle szexi fehérnemű, necc combfix, magassarkú papucs, vagy bármi más ami izgató lehet a párjának? Nem is tudod, hogy mi izgatja? Akkor miért várod el, hogy csak veled legyen?) Pedig ezt mindenki megveheti és alkalmanként fel is veheti. Bement a munkahelyedre, egyedül vagytok és tuti van 15 percetek. Hogy használjátok ki? Beszélgettek a gyerekekről? Miért nem estek egymásnak az íróasztal tetején? Pont annyi idő, mint amit eltöltene egy kurvánál! És milyen izgalmas! Ja, a Mari a könyvelésről kiszúrná és pletykázna? Na és? Hidd el, irigykednének! Neked, csak ágyban párnák közt megy este kilenc után? Akkor miért támasztasz igényeket, ha nem nyújtasz csak szinte semmit?
A második eset, mikor olyan szexuális vágyakat szeretne megvalósítani a férfi, amit nem tudna a vele élő nő megvalósítani.
És hidd el, vannak vágyak! Nem biztos, hogy perverz, de egy halandó, mezei nő számára valószínűleg az lenne. Ezért alkalmanként elmegy és kiélvezi az álmait.
Ami a nőket illeti, sajna egyre több az orgazmust nem ismerők tábora. A jó szerető, nem biztos, hogy jó tanár is! Van egy kedves barátom, aki gondolkozik, hogy ilyenféle iskolát nyitna. Engem ő tanított meg az orgazmusra.
Tehát, aki ítélkezik nézzen szét a saját portáján, és nem kell mindent elhinni a kedvesnek sem, mert a férfiak legalább egyszer már fizettek nőnek szexért.
A nők pedig ingyen mindig találnak partnert, de az egész kapcsolat folyamata visszafelé is működik. Csak ha a nő nem vezeti le az ilyen irányú vágyait, álmait, akkor frusztrált, elkeseredett, nyűgös, dühös és ki tudja még mi lesz. Aztán az addig hűséges férj, barát hűtlen lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus hűtlenség kurva hűség megcsalás szerető


2008.09.14. 20:11 eroszita

Minden férfi álma

Megbeszéltük, hogy jön. Valami meglepetést is rebegett a telefonba. Kérte, hogy legyen pezsgő, és gyümölcs. Mindent előkészítettem. A megbeszélt időpontra egy szál törülközőben vártam, mindig így szoktuk. Rituálé szerű annak az apró frottír anyagnak a lekerülése rólam.
Csengetett, ajtót nyitottam, belépett. Olyan szűk az előszoba, hogy amikor bezárom az ajtót egymással szemben állva a melle hozzám nyomódik. Egy vékony top van rajta és mini szoknya. Melltartó nélkül jött, szép kerek mellén feszül a póló, a mellbimbója pedig majd átdöfi az anyagot. A látvány is felizgatott, de amint hozzám simult, szorosan a falhoz préselt, és megéreztem a szájának a puhaságát, amint az enyémre tapasztotta elveszett ember lettem. A törülközőt meg kellett fognom, mert majdnem leesett az ágaskodó péniszem miatt. De őt ez nem érdekelte. Csókolt vadul, járt a nyelve a számban, hívogatóan csalogatva az enyémet is az ő édes kis ajkai közé. Éreztem a fogai apró kis harapásait a nyelvemen, az ajkaimon. A játékot, amit mindig eljátszik a nyelvemmel. Beszippantja a szájába és ajkai közé véve szopja. Ilyenkor az agyamban megindul a bizsergés végig a gerincemen. Már várom, hogy mikor veszi le a törülközőt és indul lefelé egy kis bemutatkozó vizitre a farkamhoz.
A csók abbamarad és bemegy a szobába. Én ottmaradok leforrázva, remélem nem az a meglepi, hogy ....bele sem merek gondolni...
Mire lépek egyet már jön is ki, táska és cipő nélkül. Kicsit megnyugodtam, majd megint a falnak szegez. A kezemmel átölelem, miközben újra csókolni kezdtük egymást elindult a kezem a szoknya alá. Mindig is fantasztikus érzés, mikor megérinthetem a punciját ami ilyenkor már picit nedves. Nagyon lassan simogatom és élvezem, hogy egyre jobban duzzad. Most sem csalódom...sőt, nincs rajta bugyi. Egy újabb meglepetés mára. Soha rosszabb. Már az ujjam hegyével izgatom a nagyajkait, kicsit be-betolva a hüvelybe.
Csengettek. Ő ellép tőlem, pedig én nem akarok ajtót nyitni, főleg mert nem vagyok szalonképes állapotban, de ő már ki is nézett a kukucskálón és nyitja az ajtót. Kétségbeesve állok a félhomályban és húzom magam össze nagyon apróra. Kínos perceket élek át, mert még nem látom ki az. A szomszéd lány jött át. De miért engedte be? Mikor meglátom, nem tudok magamon uralkodni, a félig lankadt farkam azonnal mereven ágaskodik a törülköző alatt. Egy lehelet vékony ruha van rajta, ami teljesen rásimul, minden egyes porcikáját megmutatja. És amit látok, az elképeszt. Semmi, de semmi nincs a ruha alatt.
- Ő a meglepetés mára. A múltkor megállított, hogy nagyon tetszel neki, de tudja, hogy együtt vagyunk, nem szállhatna be egy kis mókára hozzánk? Én beleegyeztem. És Te?
Kikerekedett szemmel néztem a lányt, hallgattam a barátnőm és azon járt az eszem, hogy mi mindent tudnék én kezdeni velük. Rekedten szólaltam meg:
-Természetesen, ha te már úgyis előkészítetted ezt a kis ajándékot.
Előre engedtem őket, a szomszéd lány ment előttem. A mini ruhája majdnem testszínű volt, és áttetsző. Azon a két méteren úgy ringott a csípője előttem, hogy majdnem folt esett a törülközőn.
Hoztam még poharat, majd kibontottam a pezsgőt és töltöttem. Ők a fotelba ültek én pedig előttük lévő puffra. Amikor ittak a pezsgőből  egyszerre néztek rám a pohár fölött, majd tették szét a lábukat. Ott volt előttem két isteni muff. Teljes belátásom volt rájuk. A barátnőmét ismertem már, a szomszéd lányé nagyon izgatott, de ilyen messziről egyformának tűntek, talán csak a fazon és a szín volt más.
Odamentem és először az egyik majd a másik kapott csókot. Közel voltak egymáshoz, így a két kezemmel elkezdtem simogatni a combjukat, és hol ide, hol oda adtam puszit. Letérdeltem a barátnőm elé és befúrtam a fejem a két combja közé. Nagyon szeretem nyalogatni, szopogatni a csiklóját, belefúrni a nyelvem a hüvelyébe, miközben az ujjammal is simogatom. Felemeltem a fejem és átnéztem a másik székre. A lány egyik kezével a mellét simogatta a másikkal magát izgatta. A kedvesem egy mozdulattal átterelt és végre engedélyt kaptam, hogy megízleljem a régen várt mannát, mert be kell vallani nekem is tetszett ez a szőke bombázó.
Ahogy elé térdeltem felém nyújtotta a még puncijától nedves ujját, amit bekaptam és ő nagyon lassan húzott ki a számból. Ekkor már éreztem az ízét, de még akartam, sokat. Inni szerettem volna a nedvét.
Végre odahajolhattam és mélyen magamba szívtam az illatát, majd egy apró nyelvmerítés, az ízéért. Bizsergés futott rajtam végig. Megkaptam a tiltott gyümölcsöt és ez volt az első harapás. Soha nem lehet elfelejteni ezt az illatot és ízt. Mint a gourman kóstolgattam, ízleltem. Játszottam vele, szívogattam, erősebben, gyengédebben. Széthúztam és gyönyörködtem a csodás rózsaszínű szirmaiban, majd rájuk vetettem magam. Egyre jobban tolta felém a csípőjét, hangosan zilált, amihez a másik fotel felől szintén bekapcsolódott a barátnőm. Ő egyre hevesebben maszturbált és közben nézte, mit csinálok. A szabad kezemmel odanyúltam és a mutató ujjamat a hüvelyébe benyomtam, miközben a nyelvem egyre mélyebbre és mélyebbre nyalt a lány puncijában. Szinte egyszerre éreztem meg, a hüvely remegését a nyelvemmel és az ujjammal. Kevés különbséggel élvezett el a két nő hangos nyögések és rángások közepette.
Pár korty pezsgő, egy két szem szőlő után, kérték, hogy feküdjek az ágyra hanyatt. A törülköző még mindig a derekamon volt, valami csoda folytán. A két nő levette azt a pár ruhadarabot ami rajtuk volt és meztelenül mellém térdeltek két oldalról. Becsuktam a szemem és vártam, hogy lesz ami lesz, de biztos jó lesz, csak foglalkozzon velem ez a két szexi nő.
Éreztem a kezük simogatását, a körmeik lágyan szántották a bőröm, érzékien csiklandoztak. Majd egy puha szájat éreztem, nyíltak az ajkaim és a tolakodó nyelv máris játszott az én engedelmes nyelvecskémmel. A szőke démon csókja kábított el. A barna szépség (a barátnőm) apró puszijait éreztem a testemen, a mellbimbóm gyengéden szivogatta, a fogaival morzsolgatta, ahogy szeretem. Majd váltás, most más csókol, más puszil...de jaj, halad egyre lejjebb és lejjebb. Matató kezek a törülközőnél, és feltárul a valóság, mely keményen ágaskodó farkamban nyilvánul meg. Finom nő kéz fonódik rá és egy száj puhaságát érzem a makkom tetején. Majd egyre több részét nyeli el egy garat, miközben érzem, hogy a golyóimat puszilgatja, majd bekapja egy másik szopogatni szerető száj. A szemem csukva tartom, mert a látvány már sok lenne nekem. Az érzés kitölti minden egyes idegvégződésem. Két száj játszik a farkamon, két nyelvet érzek. Nem bírom tovább, látnom kell! Gyönyörűség ami fogad. Az férfiasan meredező hímvesszőm felett két nő csókolózik. Majd újra visszatérnek az én szerszámom nyalogatására, puszilgatására. Felváltva van, hol egyik, hol másik szájába. Végül a barátnőm megszán és ügyes ajkai és nyelve segítségével hatalmasat élvezek a szájába. Ahogy kicsúszik az ajkai közül azonnal a másik lány felé fordul és csókot váltanak.
Az ágyra telepítik a gyümölcsös tálat és a pezsgőt. Az eper beindítja a fantáziám. Belemártom a punciba és úgy eszem. A lányok élvezik. Lefekszenek és elém tárul két csodálatos öl. Mindkét kezem el van foglalva azzal, hogy simogassam a bársonyos kelyheket. Ízesítsem az eper ízével, izgassam a piros gyümölcs kemény húsával a rózsaszín szirmocskákat. A punci nedvétől síkos gyümölcsöt a lányoknak nyújtottam, de a másik puncijában jártat kapták. Felváltva nyaltam őket. Amíg az egyiknél időztem a másikat az ujjammal izgattam...A szőkeségnek megtetszett a játék, és a barátnőm puncijából elkezdte az eperrel keveredett nedvet kinyalogatni, míg az ő kerek feneke hívogatóan tárult elém. A háta mögé kerültem és az újra keményen meredező farkam lassan, óvatosan bevezettem az eper levével és a síkos nedvétől tocsogó hüvelybe. Csak először a makkom, hogy érezzem, de annyira jól esett ez, hogy nem tudtam tovább tartani magam és tövig benyomtam. Láttam a barátnőm arcát, ahogy a kéj kiült rá, a nyögéseit a nyelv játéka miatt, láttam a másik lány, sőt éreztem fenekének ringó mozgását, derekának karcsú ívét. Lassan mozogtam, annak az ütemére nyalt ő. Teljes volt az összhang. Nem siettem el, mert most aztán még nagyobb élvezethez akartam jutni, és juttatni. A barátnőm diktálta a ritmust. Egyre hevesebben tolta a csípőjét, egyre magasabba emelte, hogy jól hozzáférhessen a másik nő. Én ennek hatására jobban és keményebben ostromoltam ezt az isteni lukacskát. Egy hatalmas sóhaj és nyögés után a barna bombázó elélvezett. Éreztem, hogy már nekünk sincs sok hátra, de még érezni akartam ezt a pinát. Ahogy felemelte a fejét előrehajoltam és megfogtam a haját, kicsit hátrahúztam a fejét. A teste ívbe fordult  és most még mélyebbre toltam be a kitörni készülő vulkán érzetet adó farkam. Enyhe remegés futott végig a testén, éreztem én is ahogy a hüvelye összerándult, a teste megfeszült és elélvezni készül. Én sem bírtam tovább és egy-két lökés után kitört a vulkán és együtt remegve, nyögve elélveztünk.
Lihegve, lucskosan feküdtünk az ágyon. Kipirulva, fáradtan de jól eső érzéssel. Megbeszéltük, hogy máskor is összejövünk még, mert van még pár ötletünk amivel áldozhatunk a gyönyörök oltárán.

Szólj hozzá!

Címkék: férfi nők pezsgő punci eper fallosz élvezés többes szex szomszéd lány


2008.08.14. 00:02 eroszita

Ébredés a kedvessel (romantikusan erotikus)

A napsugár betüremkedett a függöny egy pici  résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár makacsul tört magának utat a szoba homályában. A férfi arcát elérte a fénysugár és játszadozva, bolondozva csiklandozták a szemét. Hátat fordított, de még a tarkóján is érezte a fény játékát. Nagyot sóhajtott és visszafordult. Hunyorogva nézte az alvó nőt. Elmosolyodott. Emelte már a kezét, hogy megsimítsa az arcát, de félúton megakadt a mozdulat. Nem akarta felébreszteni. Óvatosan felkelt, és a konyhában ácsorogva ébredezett.
-Kávé! - villant a felismerés, most az kell. És pirítós, és lekvár, és vaj, és felvágott. Sajt is van még. Fenséges reggeli lakomát csapunk. Ekkor érezte, hogy mennyire éhes.
Tegnap este szülinapot ünnepeltek egy barátjuknál. Nem ittak sokat, de enni végképp keveset ettek. Hazafelé a taxiban megbeszélték, hogy bekapnak pár falatot, de a zuhanyzás végül az ágyban ért véget. Nagyon megkívánta a nőt. Végig őt figyelte a partyn. Ott látták a  barátai először, és örömmel vette észre, hogy befogadták. Igaz, nagyon kedves és közvetlen... de félni félt. Őt féltette és saját magát, a barátait. Az első negyed órában kiderült, hogy alaptalanul aggódott. Végig büszkén és elégedetten viselkedett. Most kissé kínosnak is érzi, hogy ennyire rajong a nőért.
Míg elkészült  a kávé lezuhanyzott aztán megterítette az asztalt. Szerette, ha a teríték rendezett, csésze alátéttel, kistányér, vizespohár, villa, kés, szalvéta. Persze, eddig inkább csak vágyott rá, de most élvezi, hogy nem egyedül kell az asztalhoz ülnie. Igaz, eddig inkább egy kávét ivott miközben az ablakon át nézte az utca forgalmát.
Most is kinéz, de már nem olyan szemmel látja a dolgokat, mint eddig. Nincs egyedül. Most csak néz, bambul de a gondolatai máshol járnak. A nőn, aki közben felébredt és a zuhany csobogása jelzi, hogy nemsokára csatlakozik a férfihoz.
Az ablak üvegén az arca tükröződik vissza, de ő nem magát látja, hanem a nőt ahogy fekszik az ágyon. Amikor csukott szemmel, kitárulkozva átadja magát neki. Élvezettel nézi minden egyes porcikáját. A szemével simogatja, szívja be a látványt, ami soha nem marad titokban a nő előtt. Ágaskodó szerszámmal térdepel a lábai közt és közben puszilja, simogatja, kényezteti. Mikor a szájába veszi a nő mellét remegés fut keresztül a testén. Ilyenkor gyengéden a klitoriszt simogatja és érzi ahogy duzzad, remeg keze alatt. A hüvelybe is be-betéved, de ott nem időzik sokat, mert az a bő nedvesség ami ott fogadja behatolásra késztetné, de ezt még nem akarja. Minden kis centiméterre puszit akar adni. A bőre finom, puha bár kissé már megereszkedett. A melle sem egy fiatal tinié, de olyan hívogató az a bimbó és udvara, hogy vissza vissza tér és a szájába véve szívogatja, nyelvével játszik vele. Ilyenkor ha felnéz látja a nő arcán az élvezetet, a semmivel össze nem hasonlítható arckifejezést, amit az ő simogatása okoz. Szeretné minél többször ezt látni, minden alkalommal.
Most hozzáért a nő, kezei simogatják, játszanak a bőrén az ujjak. - Gyere! - és a mozdulatból kitalálja, hogy térdepeljen felé, a jól ismert hatvankilences póz. Mikor megérzi az ajkakat visszarántja a keményen meredező falloszát. Olyan heves vágy futott végig a testén, hogy nem tudna uralkodni magán. Most újra lassan odatartja, a nő megfogja és először a nyelvével majd az ajkaival játszadozik és lassan elnyeli, apránként. Ő odahajol a nedves puncihoz, és belemeríti a nyelvét. A nő csípője megemelkedik kicsit, hogy jobban hozzáférjen, míg ő lejjebb engedi magát szintén e miatt. A nő szája ütemesen mozog a farkán, egészen a torkáig lehatol. Érzi ahogy nekiütközik a garatnak. Ő sem akar lemaradni és hevesen nyalja a széthúzott szeméremajkak közötti rózsaszín klitoriszt, a kisajakkal játszik, szívogatja őket, de legfőképpen a nyelve hegyével játszik. Most rátalált arra a pontra, ami keresett. A klitorisz mellett bal oldalt. Ha ezt izgatja, akkor heves reakcióra számíthat. Most sem maradt el! A nyögésen és a kezek szorításán kívül a hevesebb szopáson is érzi, jó helyen jár. Fürgén jár a nyelve, de hogy még mélyebb és hosszabb élvezethez juttassa a középső ujját kicsit bedugja a hüvelybe. Éppen csak a finom, duzzadt részt simogatja, miközben az érzékeny pont izgatását nem hagyja abba. A nő válaszul még mélyebbre nyeli a farkát és még gyorsabban szopja. Elmerülnek a saját élvezetük és a másiknak okozott örömök bugyrában. Apró, pici rángások jelzik, hogy közel mindkettőjük számára a beteljesülés. Érzik, hogy ágyékuk forró, duzzadt és kemény ami fergeteges orgazmusra készül. A kezdeti bizsergést egy hatalmas, kitörni készülő vágy robbanása válthatja fel. Már csak a testüket átjáró kitörni készülő kéjre tudnak figyelni ami be is következik és hangos nyögések, remegések közepette hosszan elélveztek.
Lassan visszatért a valóságba és az ablaküvegen tükröződő arc amit látott az övé volt. Megfordult és a széken ott ült a nő. Két kezével körbe ölelte a csészét és éppen belekortyolt, de a tekintetét nem vette le róla.
- Elmerültél a gondolataidba, nem akartalak zavarni. Mire gondoltál? - míg beszélt a köntös lecsúszott a válláról és előbukkant hívogatóan a gömbölyű melle is.
- Megmutatom. - elvette a nőtől a csészét, letette az asztalra, őt pedig bevezette a hálószobába...

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli szex orgazmus szopás nyalás romantika kéj száj hatvankilenc


2008.08.09. 09:45 eroszita

Elcsábítás

Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyenes háttal ült, hogy látszottak a megfeszült izmai. Egy könnyű, áttetsző blúz volt rajta és egy szűk, rövid szoknya. Mikor meghallotta a mondatot a fejét lassan felemelte, mély barna szemei először értetlenül néztek a férfira. Mikor a tudatáig elért a mondat értelme harag tüze lobbant a szemében,  szája megfeszült, kifehéredett, arca elsápadt. Körmével szinte belemart az asztalba.
Egy hirtelen mozdulattal felállt, hogy a szék kivágódott, a fiú is hirtelen hátratolta a székét. A lány megragadta a poharat, hogy a sértést megtorolja és az arcába öntse a bort. Mikor megemelte a hirtelen mozdulattól egy kis vörös bor a blúzra ömlött, a bal mellére. Mindketten a foltra meredtek. Egy tőrdöfés helyének tűnt. A  befejezetlen maradt mozdulat után a poharat letette az asztalra. Nézte a foltot az asztalon, a blúzán, majd a fiúra nézett, aki értetlenül, feldúltan, de egyúttal érzelmi viharban ült, kezeit az ágyékán tartva.
A lány csak a fiú arcát figyelve elkezdte kigombolni a blúzt. Fentről, lassan, egyenként tekintetét nem levéve a párja szeméről. A fiú csak a lány kezeit nézte, ahogy a fényes, piros körmök egymás után bújtatják ki a gombokat és egyre jobban látszanak a mellek domborulatai.
Odahajolt a fiúhoz, odatartotta a mellét, ő pedig le csókolta a foltot a bőréről. A finom blúz lecsúszott a földre. Ringatva magát  a két tenyerét végigcsúsztatta a derekán, majd a csípőjén. Lassan, nagyon lassan elkezdte a szoknyáján lehúzni a cipzárt. A csípője diktálta ütemre lejjebb és lejjebb csúszott a szoknya majd egy mozdulattal kilépett belőle és arrébb rúgta.
Ott állt tűsarkú cipőjében, combfixben, bugyiban és melltartóban. Csábító volt, az arca közömbös, de a szeme lángolt. A teste minden mozdulata, domborulata a nőiességét közvetítette. A fiú nem vette le róla a tekintetét. Fellángolt benne a vágy, de mozdulatlanul ült. A szeme árulta el. Nézte a lány lágyan omló haját, szemét, piros, izgató száját, a ki-ki villanó nyelvét, amint lágyan megnedvesíti az ajkait.
A jól ismert ívelt nyakat, karokat, melyek szerelmesen ölelték. A mellek, melyek most emléknek tűnnek a mélyvörös melltartó takarásában. A vándorlás a has nőies vonalain haladt lefelé egészen a vaginát takaró, és most messzi távolinak tűnő gyönyör forrásig. A hosszú combok, mely annyiszor szorították a csípőjét, miközben....Kezét még mindig ágyékán tartotta, de az emlékek hatására nem maradt közömbös.
A lány is észrevette az érdeklődés szikráját. Lerúgta a cipőjét, az egyik lábát a fiú két lába közzé a székre helyezte. Két mutatóujját a csipke szegély alá helyezte, majd lassan letolta, centiről centire a harisnyát a bokájáig. Ott megemelte és a fiú vette le. Önkéntelenül is az arcához emelte egy pillanatra. Akarta érezni a lány meleg testének az illatát. Majd a másik lábát helyezte ugyan oda, de már a fiú nyúlt a csipkéhez. A tekintetét nem vette le a lány lábáról, lassan lehúzta a harisnyát.
A lány újra ringatta magát, de már közel a fiúhoz. Egy dallamot dúdolt, a dalukat. Hátranyúlt és kikapcsolta a melltartót. Lassan bújt ki belőle. A két ruganyos melle kiszabadult és a fiú szemei előtt ringtak. Simogatta, árulta, ajánlotta a lány, felkínálta a fehér kívánatos dombokat, a meredező mellbimbókat. Nem maradt hatás nélkül. Két tenyér fonta körbe őket. Meleg és puha férfi kéz. Gyengéden simogatta, fogta. Odahúzta közel az arcához és a szájába vette az egyik mellbimbót. Játszott vele, csókolta, szívogatta. Nem tudott betelni vele. Majd a másikat is kényeztette. Vándorolt egyiktől a másikig. A lány kipirult arcára néha felnézett, hallotta a szapora lélegzetet.
Felállt és az asztalra fektette a lányt. Nézték egymást. Gyönyörködött a lány szétterülő hajában, a pirossá vált arcában, a csillogó szemében. Újra a melleire hajolt, de csak pár csók erejéig. A hasát és csípőjét elhalmozta csókokkal. A lány borzolta a haját, játszott a mellbimbóival és a csípőjét hozzányomta. Vágyott rá, érezni akarta magában a fiút.
De nem kapta meg, még nem! Ki volt szolgáltatva, birtokolta a orgazmusát, diktálta mikor jöhet el az a pillanat. Csókjaival elhalmozta, simogatta, gyengédsége már már őrjítő volt.
Játszott a lány testén, mint egy hangszeren. Hisz soha nem kapta meg ennyire odaadóan, soha nem tehette vele amit akart!
Körbe-körbe csókolgatta már a lány nedves punciját, de arra még csókot nem adott. Nézte a megduzzadt, piros és nedves szemérem ajkakat. Érezte a Nő illatát, ami egy férfi számára maga gyönyör kapujának kezdete. Odahajolt, széthúzta a nagyajkakat és ott volt a rózsaszínű, duzzadt, vágytól remegő klitorisz. Hívogatóan kínálta magát, lüktetett mikor odahajolt és gyengéden megnyalta,  a nyelve hegyével apró muzdulatokkal játszott vele. Az ajkai közé vette, szivogatta, szopogatta, majd újra a nyelvével játszani kezdett vele, körbe körbe nyalogatta. Nem érdekelte a nő vergődése, a saját kénye kedvére kényeztette most! Nagyon apró muzdulatokkal haladt lejjebb a hüvely felé, az egyre nedvesebb nyílás felé. Visszafogta magát, mikor megérezte a nyelvével a semmivel össze nem téveszthető punci ízét. Keményen meredező farka nagyon vágyott már a hüvely ölelő puhaságára, de önmagát is az örületig vissza akarta fogni. A duzzadt punciba besiklott a nyelve ami egy erős  szorítással válaszolt. Összerándult a nő egész teste, aprót sikkantot, már ott toporzékolt a kéj a két lába között. Zsibbadt és bizserget, átjárta már az egész testét, ki akart szabadulni, de nem engedték. A férfi most újra a melleket csókolgatta, a nő testét simogatta, hagyta kicsit lenyugodni.
Már benne is tombolt a vágy, alig bírta visszatartani a kirobbanni akaró kéj érzését. Újra a lány ágyéka körül járt a nyelve, újra megérezte a remegést, a nedves punci vágyakozó, sürgető kielégítését. Nem bírta ő sem tovább. Maga felé húzta a lány csípőjét és a makkjával megérintette a nyílást. Gyorsan el is rántotta, mert a forró, nedves barlang kapuja túlságosan hivogató volt. Majd újra, már kissé beljebb tolva a keményre duzzadt hímvesszőt. Besiklot, a meleg vagina beszippantotta. Mikor beért odaszorította a csípőjét, nem mozdult. Tombolt bennük a vér, lüktetett, együtt vert a szivük. Megmozdult,  ütemesen mozgott, a sok lucsoktól csattogot a két test egymáson. Egyre gyorsabb lett az ütem, nincs már idő, kúszik, tombol és vészesen közelít a kéj. Nem hagy több időt, ki akar törni a testből amit már átjárt többször is. És akkor az egymásnak feszített csípők ritmusa egy másodpercre abbamarad, majd egy mindent elsöprő kitörésben, remegve, összehúzódva, egymást érezve az utolsó hullámig, elélveztek.


 

Szólj hozzá!

Címkék: szex csók bor csábítás nyelv vágy punci csipke harisnya kéj


2008.07.29. 00:07 eroszita

Szex a lépcsőházban

-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-Rendben, ott leszek.
A villamoson azon gondolkoztam, hogy miért pont ott találkozunk? A lakása pár percre van, enni nem szoktunk, moziba járni ritkán együtt. Csupa kérdőjel volt a fejemben.
Felmentünk a legfelső emeletre, beszélgettünk. Moziszint. Csak nem moziba akar menni? Megfogta a kezem és a lépcsőházi ajtóhoz vezetett, majd elindultunk lefelé. Az első lépcsőpihenőnél megállt majd átölelt és megcsókolt. Elvette a táskám és letette a földre, majd újra csókolt, simogatott.
- A múltkor öngyilkos lett valaki itt, és négy óra múlva találtak rá, nem járnak gyakran erre emberek. - adta meg a választ a magamban feltett kérdésemre.
Csönd volt, és hát csókolózni, jobb itt, mint utcán. A keze egyszer csak a gombjaimon kezdtek matatni. Kigombolta a blúzom pár gombját, majd a melltartómból kiszabadította a melleimet és elkezdte csókolgatni. Fura volt a helyzet, de egyben nagyon izgató is. Nem zavart a helyszín. Átadtam magam az élvezetnek.
Vissza tette a melleimet a melltartóba, begombolta a blúzt, felvette a táskám, megfogta a kezem és mentünk. Egy másik lépcsőház, másik pihenője.
Újra táska le, csókol majd a szoknyám alá nyúl. A bugyit félrehúzva a sikamlós puncimba meríti az ujját. Simogatja és izgatja a csiklóm. Kicsit felnyögök.
-Csitt, kicsim, csitt, ha nem akarod, hogy több férfi is itt legyen körülötted. - suttogja a fülembe.
Néma szex, mert a visszhang elárul, felhangosít nagyon minden egyes hangot.
A hátam nekivetem a falnak és a kéj elönti a testem. Az egyik kezét a számra teszi. Muszáj. Nagyot élveztem, összehúzódik a testem, kapaszkodom belé, harapom a keze élét. Folyik a lábamon a nedvem. Megtörül egy zsebkendővel.
Másik lépcsőház, másik pihenő. Újra csókolózunk, miközben a kezem a nadrágja elejére teszi. Érzem a kemény szerszámát. Simogatom. Lehúzom a zipzárt és előbukkan a merev farka. Leguggolok és a számba veszem. Enyhe remegés fut rajta végig ahogy az egészet bekapom. DE nem lehet hangoskodni. Játszom vele, a makkjával, a torkomig elnyelem, ott tartom, élvezem, hogy lüktet a számban, hogy egyre hevesebben nyomja, tolja ő is előre a csípőjét.
Majd kiveszi a számból és felhúzza rá a gumit. Megfordít háttal maga felé és felhajtja a szoknyám, félrehúzza a tangám és bevezeti a nedves puncimba a falloszát. Két kézzel támaszkodom a falnak, a fenekem nekifeszül az ő csípőjének. Ütemesen mozgunk. A kezével néha körbesimogatja a kerekded popsim. Felhajtja a szoknyám, hogy lássa és élvezze a szemeivel is a látványt. Egyre gyorsabb és hevesebb, majd egy hatalmas lökés és élvezés némán, csak én hallom a gyors lélegzését.
Újra egymással szemben állunk. Csókol és én csókolom. Felveszi a táskám, a vállamra akasztja, megfogja a kezem és kimegyünk a forgatagba, egy fergeteges élménnyel gazdagabban.

Szólj hozzá!

Címkék: szex csók randi punci néma popsi


2008.07.29. 00:03 eroszita

Különterem

Várlak a kávéházunk különtermében, este hétkor! - olvasom az sms-t. Ki küldte? Ismeretlen a telefonszám, de csakis Ő lehetett, csak nekünk van közös kávéházunk. Hazajött? Három hónapja nem láttam, nem jelentkezett...A szivem a torkomban dobogott. Nincs időm hazamenni átöltözni. Gyors elemzés, kávéházhoz megfelelő ruha van rajtam, fürdőszoba meg van a munkahelyen. friss, üde lehetek este.
Nem tudtam dolgozni, a gondolataim az este körül forogtak. Annyira vágytam a társaságára, az érintésére, a felejthetetlen puha csókjaira.
Végre egyedül vagyok, "túlórázok" - mondtam, azért maradok még kicsit. Beállok a zuhany alá, annyira vágyom rá, hogy csukott szemmel, lassan simogatva magam zuhanyzom. Mintha ő is ott lenne. Vissza kell magam fogni, nehogy tovább is menjek egy zuhanyzásnál...Persze, mint mindig pont annyival később indulok el, hogy nehogy pontosan érkezzem. Mondták a kávézóban, menjek be, már ott van és vár rám. Nem voltam még a különteremben, ajtaja van. Remeg minden részem, mikor benyitok. Ott ül az asztal mögött, vagyis ült, mert felállt, hogy beléptem. Az asztalon a kedvenc szendvicsünk, kávé, üdítő.
Megfordulok és észreveszem, hogy zárható az ajtó. Ráfordítottam a kulcsot. Mire visszafordultam ott állt előttem. Nézett, kutatón, érdeklődve, csillogó szemekkel.
- Rég láttalak, hagy nézzelek kicsit.
Lecsúszott a táska a vállamról, hagytam leesni, nem érdekelt, itta a szemem minden részletét a testének. Összeakadt a tekintetünk, lángolt, húzott maga felé, vágyott rám, vetkőztetett. De csak álltunk egymással szemben. Egy lépés, egy lépést kell megtenni, hogy őrjöngjünk, egyet.
Felém nyújtotta a kezét, és megtettem azt az egy lépést. Végre. Szinte repültem a karjaiba, ölelt, csókolt, simogatott. Már nem volt rajta zakó, az inge alá csúztattam a kezem. Megremegtem amikor a bőréhez értem. Látni akartam meztelenül, enyém kellett hogy legyen, ott és akkor. Megbírkóztam az ingje gombjaival, miközben letéptem volna róla. Ő csak csókolt és szintén küzdött a ruháimmal. Mire észbekaptunk, egy csomó ruhakupac közepén álltunk, mint Ádám és Éva. Lassan pontról pontra csókolva, lehelve, játszva a nyelvemmel lejjebb és lejjeb ereszkedtem a testén, míg nem térdeltem előtte és a számba vehettem a farkát. Puha, finom, lágy volt. A nyelvem játszott a makkján, simogatta, ingerelte míg nem kezdett keményedni, feszülni, lüktetni. Nagyon lassan, az ajkaim közé vettem. Járt az ajkaim közt, a számban egyre mélyebbre, míg végül a torkom szorítása a makkján megtette a hatását. Kirántotta a számból, nem akart elélvezni, még nem.
Az asztalhoz vezetett, rátett és ráfektettet, hogy a puncimhoz közel kerüljön. Addigra a megduzzadt csiklóm már csak egy puha, meleg nyelvre várt, amit most meg is kapott. Felnyögtem és éreztem, hogy a kéj bizsergése elindult minden porcikám felé. Élvezettel simogatta, nyalta és itta a nedvem. Most én toltam el, nem így és nem most akartam elélvezni én sem.
Lesegített az asztalról és rádöntött. Hátulról a puncimba bevezette a fallosszát. Már a makkja érintése a nagyajkaimon élvezetet okozott, de mikor tövig behatolt, és egyszerre nyögtünk fel, semmihez nem hasonlítható érzést váltott ki bennünk. Megmarkolta a csípőm és ütemesen mozogva, ki-be járt a nedves, meleg, duzzadt puncimban a kemény farka. Gyors és lassú ütemek váltakoztak, hogy minél tovább érezzük egymást. Csattogott a két hús, folyt az izzadsággal keveredett nedv a lábak között. Éreztük, hogy nagyon közel a végső megsemmisülés. Nem lehet végtelen időkig eltolni, egyszer véget kell érni egy nagy hatalmas orgazmusban, ami éppen felénk száguldott. Rámhajolt, megfogta a melleim, tövig belémhatolt, nekem feszült és pár mozdulat után és egy sóhajnyi szünet végén remegés futott rajtunk végig és szinte egyszerre hangot adva a kéj gyönyörének eljöveteléről, megsemmisültünk.

Szólj hozzá!


2008.07.29. 00:02 eroszita

Valami kezdete...

Szörföztem egy éjszaka. Az interneten. Mostanában nem tudok aludni, meleg van, én mégis fázom, egyedül, de mégis sokan körülöttem. Szóval nem találom a helyem. Keresek, kutatok az interneten. Sokan megkérdezték már, kit mit keresel? Mit tudjon, miben feleljen meg? Úgy gondoltam, hogy ha rátalálok akkor fogom tudni, mit és kit keresek. Addig csak egy megfoghatatlan ködfoszlány, érzések sokasága kering bennem. Olyan vagyok, mint a nagynéném pici lány korában. Mindig valami kellett neki, de nem tudta megnevezni mire gondol. Én most pont így vagyok. Valami és valaki, vagy valaki és valami kell nekem.
Már hajnal van, fél kettő körül jár az idő. Egy kereső oldalon várt egy levél, hogy ha van msn-em beszélgessünk ott. Meg sem néztem ki küldte, csak válaszoltam, hogy vegyen fel és megadtam az email címem. Fáradt voltam és álmos. Már régen ágyban kellett volna lennem, de toltam az időt magam előtt, mint a gyerekek a lefekvés idejét. Nem akartam álmodni, feküdni, gyötörtem magam végkimerülésig.
Bejelentkezett és beszéltünk pár szót. Kérte, hogy kapcsoljuk be a kamerát, de ő pakolászik, mert utazik aznap. Ha engem ez nem zavar. Örültem is neki, hogy nem csak ül és bámuljuk egymást. Egy kócos, fekete hajú és álmos szemű, gyerek arcú és nagyon kedves mosolyú férfi volt a monitoron. Hasonlóképpen néztem én is ki, kócosan, álmosan, kicsit bambán. Írt valamit amin elmosolyodtam. Nem kellett volna, mert ha elfelejtettem mosolyogni, azonnal kérte, hogy nevessek, vagy vicceset írt, hogy lássa a mosolyt az arcomon. Nagyon kedvesnek találtam ezért, hogy hajnalban erre kíváncsi. Befejezte a pakolást és elköszöntünk azzal, hogy majd keresni fog.
Nos, ez a beszélgetés egy volt a nagyon sok közül amit egy nap lebonyolítok. Egy mély benyomás mégis megmaradt bennem. Az arca. Nem tudtam a nevét, nem tudtam róla semmit, de a szeme, az arca felidéződött bennem ha rá gondoltam. Nem is reméltem, hogy még találkozunk az éter hullámain.
Egyik nap bejelentkezett beszélgetni. A munkahelyen voltunk mindketten. Hirtelen nem tudtam ki is ő. Aztán cseverésztünk, beszélgettünk, miközben dolgoztunk. Majdnem minden nap, mikor időnk vagy a munkánk megengedte bekapcsoltuk a programot. Volt olyan nap, hogy csak köszöntünk egymásnak, aztán ebédidőt jeleztük, majd elköszöntünk munkaidő végén. Egymás "kollégái" lettünk. Virtuálisan nem egyedül voltunk az irodában, volt kihez szólni.
Megszoktuk, hiányozni kezdtünk egymásnak. Felébredt a szexuális kíváncsiságunk is. Hisz a csevegésünket fűszereztük flörttel, erotikus kétértelmű szavakkal. Elérkezett az a pillanat, mikor már intimebb témák is szóba kerültek. Szégyenlősen, diszkréten és tapogatózva faggatni kezdtük egymást. Kutatva, hogy mi hiányzik a másiknak, amit nem kap meg otthon a partnerétől. Igen. Nem vagyunk függetlenek, sőt... én idősebb is vagyok. Először ezt kellett elhinnem, hogy nem érdekli a korom, majd, hogy nem vagyok csini baba, de őt nem érdekli. És a legmeglepőbb dolog számomra az volt, hogy neki is meg voltak a kétségei, hogy nekem tetszik-e?
Felvetődött a találkozás kérdése. Néha szóba hoztuk, én többet. Néha ő említette meg, főleg viccesen...Toltuk, toltuk magunk előtt... Egyre kétségesebb lett, hogy látjuk -e egymást, vagy csak egy virtuális barátság lesz belőle. Egyre központibb kérdés lett a találkozás. A végén már azt éreztük, hogy nem kell megtörténnie, jól van ez így ahogy van.
Egy meleg, fülledt nyári éjjel msn-en beszélgettünk és néztük egymást megint a monitoron keresztül. Mindketten egyedül voltunk otthon. Szavakkal simogattuk egymást, a pillantásunkkal levettük azt a kevés ruhát is a másikról ami rajta volt. Vágyakoztunk az egymás érintésére, csókjára.
- Találkozzunk! - olvastam a monitoron. Most? - válaszoltam, mert az óra hajnali egyet mutatott. - IGEN, MOST! válaszolta sürgetve. - És hol? - Legyen az Erzsébet híd budai hídfője. Oda tudsz jönni?- és belemosolygott a monitorba. Rám. Nekem küldte.
Nem kellett volna ezt tennie. Ha Szibériában lenne a találkozó oda is elmennék, csakhogy élőben is lássam.
Elindultam, gyalog. Nekem közel van, ő az éjszakai járattal...Öt percenként telefonált, hogy minden rendben van-e velem? Hamarabb értem oda. A híd alatt átmentem egy sötét alagúton, amint később kiderült a rossz oldalra. Telefonált, megérkezett, és én újra a sötét alagútban találtam magam. A hangulatomon nem segített, így is szorongtam már. Egy személyes találkozás eldönti, hogy lesz-e folytatás.
Az alagutak is véget érnek egyszer, és a halvány derengésbe kiérve ott állt. Csak a körvonalait láttam, de a mosolyáról azonnal felismertem. Megálltunk egymással szemben, csak pár centivel magasabb, mint én. Néztük egymást, feltérképeztük a jól ismert arcvonásokat. Közelebb hajolt és megcsókolt. Mindketten tettünk egymás felé egy fél lépést és a testünk is összeért. Átölelt és egyre hevesebben csókoltuk egymást. A testünk egyértelmű jelekkel tudatta mennyire vágyunk a másikra. De csak 15 percet tudunk ellopni magunknak. Megfogta a kezem, és újra az átjáróban találtam magam, de már sem félelmetes, sem annyira sötét nem volt, mint előtte. Sokkal hosszabban tartott most átmenni, mert méterenként megálltunk érezni egymást, simogatva kutatni a testünk domborulatait, beszívni egymás illatát.
Az a fránya buszmegálló ott volt tőlünk pár lépésre. Még utoljára szorosan és erősen magához ölelt. És mosolygott. Én is. Mindketten tudtuk, hogy nem az utolsó találkozás volt. A busz ajtajának a bezáródása nem valaminek a vége, hanem valaminek a kezdetét jelenti számunkra.

Szólj hozzá!


2008.07.29. 00:00 eroszita

Vasárnap délután

Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Lejjebb és lejjebb vezettem a kezem. Szeretem a hasát simogatni, puha és meleg. Az államat megfogta és a fejem megemelve hozzámhajolt és megcsókolt. Hosszan és lágyan. Két karral ölelt át, és most erőszakosabban, szenvedélyesebben dugta a nyelvét az ajkaim közé.

Vadul csókolóztunk, mint aki lemaradt valamiről, vagy éppen nem akar kihagyni semmit. Játszottak a nyelveink egymással, többször körberajzoltuk egymás ajkát, nehogy elfelejtsük a formáját és ízét. Az egyik kezével felhúzta a ruhám és a mellemmel kezdett el játszani. A tenyerébe elfér, kellemesen kitölti. Simogatta, játszott a mellbimbómmal, a bőrének az érintése, a lágy simogatás bizsergető érzése végig futott egészen a puncimig. Éreztem ahogy a kéj duzzasztja a csiklóm, a nagy ajkak nedvesednek...

A kezem megmozdult és a keményen álló farkába ütközött. Majd szétfeszítette a nadrágot. Nem engedte, hogy kiszabadítsam, levette rólam a ruhát és elkezdte csókolni a nyakam, a fülcimpám a szájába vette. Tudta, hogy ezzel megőrjít. Fokozza a vágyat, erogén zónák halmaza, azonnal reagált rá a testem...Tudta mit tegyen...simogatni kezdte a szeméremdombom, majd egy ujjával besiklott és a nedves barlangban elmerült. Nagyon finoman és apró mozdulatokkal mozgatta, ingerelte, miközben a fülemmel játszott. A nyakamon folytatta anélkül, hogy az ujját kihúzta volna a puncimból. A melleimet csókolgatta, a mellbimbómat keményen megdolgoztatta a nyelvével, miközben már három ujjával játszott a tocsogós puncimban.

Kiszabadult végre a farka! Keményen állt és hívogatóan bólogatott felém a makkjával. A hátára feküdt én pedig fordított felállásban felé térdepeltem. A szemem előtt, az ajkaimnál volt a fenséges fallosz. Az ő arca előtt a kéjtől fényesen csillogó, duzzadt, nyalni való szeméremajkak. Ő a bokámat fogta, én támaszkodtam, csak a nyelvünk és a szánk dolgozott. Szinte ráültem az arcára, így szerette, és a csiklómat nyalogatta, szivogatta, játszott a szájával vele. Én a makkját nyalogattam körbe, aprókat szorítva a számmal rajta, majd folyamatosan de lassan haladtam le a tövéig. Nagyon lassan, szinte rátoltam a szám. Éreztem, hogy a torkom szorításában van a vége és ő is felnyögött. Hevesen ostromolta a nagyajkakat, és be becsusszant már a nyelve a hüvelyembe is. Éreztem, hogy közel a vég, a puncim már annyira nedves volt, duzzadt és forró, bizsergés futott végig rajtam, remegett a lábam és robbanásszerűen elélveztem a szájára, ahova belefolyt a nedvem. Hangosan nyögtem és ziláltam, míg ő szürcsölt és nyalogatta a barlangom.

Nem hagyott pihenni, kicsúszott alólam és mögém térdelt. A kő kemény farkát a még remegő puncimba merítette. Egyszerre nyögtünk fel. Nagyon lassan tolta és húzta ki be. Szinte cuppant. Előre hajolt és a nyakamra, hátamra puszikat adott. A mellem megfogta és simogatta, miközben jó mélyen betolva, nem mozdulva a csípőjével, élveztük mindketten, hogy összeillünk. Lassan megmozdult és körkörös apró mozdulatokat tett. Épphogy érezhető, de mégis simogató érzés.

Fellángolt újra mindkettőnkben a vágy. Ő tolta a csípőjét, én nyomtam felé a hátsóm, hogy minél mélyebben tudjon belém hatolni. Mindkét kezével megfogta a csípőm és segítette az ütemet. Hol gyorsabban, hol lassabban de minden másodperc élvezettel teli. Érzem, hogy enyhe remegés fut rajta keresztül. Kihúzza a szerszámát ami keményebb, duzzadtabb, mint valaha. Felülök és a számba veszem. Pár mozdulat és egy hatalmasat élvez, a torkomon folyik le az ondó. Nyelem és közben szopom még, minél több és hosszabb élvezet jusson neki.

Újra egymás karjaiban fekszünk. Izzadtan, de boldogan nézünk egymás szemébe. Eljuttattuk egymást újra a gyönyörök kertjébe.

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:58 eroszita

Szopni jó!

Térdepelve, a hajam markolva mozgatja a fejem a saját ütemére. Öklendezésig lenyomva a kemény vesszőt, hogy a makkja a szájpadlásom lágy részébe nyomódik. Mikor kihúzza a számból rajta van a meleg nyálam, ami a szám és fallosz végén nyúlva, csöpögve mutatja, hogy milyen élvezet ezt szopni. Majd levegőt veszek és kezdődik előröl amíg a könnyem és a nyálam egybe folyik az arcomon. Olyan puha, kívánatos lett a szám, duzzadt a mellem és ömlik a puncimból a nedv, a csiklóm simogatom a szabad kezemmel, mert csitítani kell. És újra és újra rátapasztom a szám a remegő falloszra, érezni akarom azt a gyönyört amit az okoz, hogy a torkomban tudhatja a férfi akinek örömöt okozok....

És kezdődik. Még jobban megduzzadt, remeg, forró és lüktető. Hol lassítok, hol gyorsítok ahogy irányít. Élvezi, hogy még tudja tartani, még nem akarja, még kínozza magát a hullámokban előtörő vággyal. Most, a hajamat erősebben markolja, a teste megfeszül, a csípőjét előretolja, a torkom legmélyén jár a makk, fulladozok, de most nem érdekli mert egy hangos, őrjítően folytott, mély hörgéssel elélvez. Picit hátramozdulok, hogy levegőt is kapjak és hely is legyen ennek a lüktető szerszámnak kilövelni minden egyes cseppjét a számba. Tartom az ajkaimmal, élvezem hogy életrekelt, nyelem, ízlelem amit kapok szomjam oltására. Mikor már nyugszik óvatosan mozgatom a számban, nagyon aprókat, nagyon finoman. Megnyugszik, elernyed, kicsusszan a számból. Puszit lehellek rá!

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:57 eroszita

Romantika álomkivitelben

A járda szélén álltam. Vártam, hogy megálljon mellettem az autójával és én beszállhassak, hogy egy pár perc erejéig, de együtt legyünk. Mondta, hogy meglepetést tartogat a számomra, és ne csodálkozzak. Nem tudtam, mi lesz, de kellemes érzésekkel várakoztam. Hol lehet? A távolban feltűnt egy csoda, egy gyönyörű autó. Aranyszínben pompázott a lemenő nap utolsó sugaraiban. Elméláztam és arra eszméltem, hogy megállt előttem. Hirtelen hátraléptem, mert nem tudtam miért fékezett le. A sofőr várakozással telve mosolygott, mire a tudatomig jutott, hogy őt várom. Istenem, ez az autó... Álom, angyalszárnyakon szállunk majd! Beültem a drapp bőrrel bevont ülésre. Kaptam egy puszit és elindultunk. Álmélkodva néztem ezt a kivételes autót, ő pedig mesélt. Szereti, pihenteti a vezetés. Lágyan végigsimította a kezét a fa műszerfalon. (Ilyen gyengéd simogatásban talán még nő sem részesült) Magabiztosan ült a kormánynál, élvezettel, biztonsággal kormányozta az utunk célja felé. Hátradűltem az ülésben és utaztam. Másrészt boldog voltam, hogy megosztotta velem ezt a remek élményt és megmutatta a kincsét.

Egy szép, fákkal övezett, kandelláberes utcában leparkolt. Ültünk egymás mellett, a kinti lámpák szűrt fénye világította meg a kocsi belsejét. Beszélgettünk, de egyre csapongóbb lett, többet hallgatott és nézett engem. Majd megfogta az állam, maga felé fordította az arcom és megcsókolt. Lágy, puha ajkai olyan gyengéden értek a számhoz, épphogy az érzetet adták egy puszinak. Megéreztem a nyelve hegyét ahogy körbeírja az ajkaim, megrajzolta. Közelebb hajolt és a kezdeti gyengéd puszit felváltotta egy forró csók. - Szeretnélek érezni, átölelni. Üljünk hátra.

Sokkal több hely van, ez tény, és össze lehet bújni. Szorosan egymás mellé ültünk és itt már átölelhetett. Sürgető volt a csók, vággyal teli. Hosszan és kitartóan kényeztetett miközben gyengéden masszírozta a hátam. Majd a keze lassan a fenekemen kötött ki. Éreztem a keze tapintását, a gyengéd simítást ezzel együtt a csókja még hevesebbé vált. Éreztem az ingén keresztül a megfeszülő mell izmait, a nadrágja elől szakadásig feszült. Végig csúsztatta a tenyerét a combomon és a szoknyám alatt a térdemtől a combom felé lassan simogatott. Elidőzött a harisnya csipke részénél, mintha félne tovább menni, mikor rászánta magát és hozzáért a csupasz bőrhöz, a combom belső részén, megrándult. Én már akkor akartam, hogy tegye meg, simogassa a vágytól duzzadt nagyajkaimat, a tocsogó puncim. Gyengéden szétnyomta a lábam és a csipkés bugyin keresztül simogatott, miközben hevesen csókolt. Félrehúzta a zavaró ruhadarabot és a nedves, kéjtől remegő klitoriszomat kezdte lágyan simogatni. Maga is meglepődött, hogy mennyire duzzadt és hevesebben masszírozta, miközben a ujja a hüvelyembe csusszant. Nem voltam már ura a testemnek. Csókolta a nyakam, miközben az ujjai már hevesen ostromolták a puncim. Kapkodtam a levegőt, ziháltam és egyre jobban tudtára adtam mindkettőnknek, hogy közel a végső megsemmisülés. Egy utolsó játék az ujjakkal és ellenállhatatlanul elindult a gyönyör a szeméremdombomtól az egész testemen szétáradva, megfeszítve az izmokat a hüvelyben erősen összehúzva majd többszöri rángással a földöntúli élvezetig repítve. Ernyedten pihegtem a karjaiban.

Mikor kinyitottam a szemem egy boldog férfi arc nézett rám, a szemében apró csillagocskákkal. Finoman megsimogatott és csókolt. A kezem gyengéden odahúzta a nadrágjához, amit már majdnem szétfeszített a férfiassága. Kiszabadítottam. A halvány fényben láttam az erőtől és vágytól duzzadt szép makkját. A kezem rákulcsoltam és gyengéden megszorítva apró mozdulatokkal fel-le mozgattam a kezem. Hátrahajtotta a fejét és szaporán kezdett lélegezni. Nagyot sóhajtott és megrándult. Ekkor a vörösre duzzadt falloszt a nyelvemmel megsimogattam és a számba vettem. Az ajkaim gyengéden körbeölelték a makkját. Felnyögött. Egyre mélyebben hatolt a számba. A kezét a fejemre tette és diktálta az ütemet. Egy hirtelen, de gyengéd mozdulattal a farka tövéig lenyomta a fejem. Pár másodpercig ott tartott, majd a számból kicsúszó merev hímvessző gyönyörű csillogással meredt az orrom előtt. Pont ráesett egy gyenge fény, és a maga valójában keményen állva, nyáltól fényesen kínálta magát. Újra ráhajoltam, megkívántam ezt az isteni testrészt, akartam, hogy a számba vehessem, érezzem a torkomnál a makk összerándulását, halljam a kéjes nyögést. Többször eljátszottuk, míg pihenésképpen a golyóit puszilgattam, szopogattam. Az utolsó élvezetes szopogatást a farka tövénél kezdtem, a nyelvemmel alulról végig nyaltam a makkjáig és közben néztem az arcát, amin a végső stádium, a gyönyör várás látszott. Újra a számban volt, ez a fenséges szerszám. Újra diktálta az ütemet, de most már gyorsabban, és erőteljesebben. Éreztem, hogy még jobban megduzzad és még keményebb lesz, megremegett, megfeszült majd egy erőteljes lökéssel többször összehúzódott és a számba spriccelte a finom nedűt, ami a torkomon csorgott és én nyeltem, a hörgések és zihálások közepette. Nem engedtem el, míg az összes életet adó nedvet nem sikerült kipréselnem és lenyelnem. Addig simogattam a nyelvemmel és ajkaimmal míg meg nem nyugodott.

Így ért véget a megálmodott és valósággá vált álom, ami egy luxus autó hátsó ülésén páratlan és felejthetetlen élményt nyújtott mindkettőnknek.

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:56 eroszita

Halloween party (az első mesém)

Gyülekezünk! Azt szeretem ezekben a bulikban, amikor kinyitom az ajtót, újabb és újabb jelmezbe öltözött lány vagy fiú áll az ajtó előtt, akit akkor ismerek meg. Mindenki Halloween-re van öltözve, de csak denevér és boszorkány jelmezek lehetnek! 3 lányt és 4 fiút várok erre a party-ra. Rajtam egy fekete hosszú ruha van, szaggatott aljjal, fekete harisnya és bordó body, csipkés és áttetsző muszlin anyagból. Sejtelmesen megmutatja a mellbimbóm és a puncim. Amikor megnéztem magam a tükörben már izgatott lettem a látványtól is! Vérvörösre rúzsoztam a szám, és feketére van festve a szemem! Minden lánynak egyforma a sminkje, a fehérnemű piros vagy fekete, de akkor a fekete bodyhoz piros harisnya dukál!
A fiúknak pedig a fekete alsónadrág!
Nagyon sok gyertyát gyújtottam meg, és az áttetsző drapéria miatt szép színek és sejtelmes hangulat van. Nagyon halk zene szól, alig hallani, inkább valami mormogás féle. Mintha egy kolostorban bujálkodnánk, miközben a papok imádkoznak!
Kezd a hangulat emelkedetté válni és már mindenki megismerte a másikat, némelyek elég közeli ismeretségre tettek szert a csókolózás művészetében. Meg kell várnunk az éjfélt, de addig már nincs sok idő!
A fiúk leülnek a földre, mi lányok körbe állunk és lassan a csípőnket ingatva körbe-körbe sétálunk. Amikor megállunk egy-egy fiú előtt ők tetszés szerint levesznek rólunk egy ruhadarabot. A harisnya és body marad. Egyenlőre! Majd a fiúk felállnak, némelyiknek más is, és középre állnak, mi pedig a hátuk mögött sétálunk, nem nézhetnek hátra. Mi pedig ha megállunk lehámozunk róluk pár ruhadarabot, de mi simogathatjuk őket és puszilgathatjuk, de csak hátulról. Az illatunkat érezhetik és a kezünket láthatják csak!
Az óra elütötte az éjfélt!
A fiúk szembefordulnak azzal a lánnyal aki éppen a hátuk mögött van. Most mindenki csókolózik, simogatják egymást. A kezük folyamatosan jár kel a partner testén, és ismerkedik az összes domborulattal. Párcsere, mert ez addig megy míg mindenki nem volt mindenkivel. Mikor körbeértek elkezdődhet a meztelenkedés!
Finoman lehúzza a pántot a vállamról és közben gyengéden csókolja a nyakam. Kibújtatom a karom, de a száját egy percre sem emeli fel a testemről. Végig csókolja a karomat, majd újra csókol. Puha finom és érzéki szája van. Meleg nyelvével végigsimogatja az ajkam majd gyengéden bedugja a számba és a nyelvünk vad táncot jár. Gyenge borzongás fut végig a testemen, még a mellem is beleremeg, hisz a kezével simogatja és gyengéden masszírozgatja! Kinyitom a szemem és egy fekete vad férfi szempárt látok magam előtt! Lehúza a mellemről a csipkét és a nyelvével izgatja a mellbimbóm ami keményen áll és egy forró szájra vár. Micsoda kéj....már nedves a puncim és alig várja azt a kemény dákót amit érzek a csípőmnél. Kihámozott abból a kevés ruhából is, már csak a harisnya van rajtam, fekete csipkével és fekete magassarkú lakkcipő. Nekidönt a falnak és csókolja a testem, simogatja a mellem, a fenekem és újra csókol. Terpeszbe tette a lábam és a feje már a lábam között van. A nedves puncimat puszilgatja és a nyelvével izgatóan körbe- körbe nyalogatja. A keze sem marad tétlen, mert a hüvelyemet simogatja, mindjárt végig folyik rajta a kéj nedve. Én lassan fel-le mozgok és simogatom a mellbimbóm. Egyre hevesebben ostromolja a puncim és én már nem tudok normálisan levegőt venni, kis hullámban borzongás fut végig a testemen, majd egy mély semmire sem hasonlítható belső remegés fut végig a testemen amitől kéjes gyönyörrel elélvezek! Lefektet a földre és végtelen gyöngédséggel simogat amíg megnyugszom.
Akkor kezdem érzékelni, hogy mindenki a földön fekszik és különböző tónusú hangok hallatszanak innen onnan. A kéjes nyögéstől a felszabadító hörgésig.
A gyönyörtől csillogó szemmel és kipirult arccal újra csókolom ezt a férfit, aki felvitt a mennybe. Nem szeretnék adósa lenni! Végig csókolom a testét, egy kicsit elidőzök a mellbimbóin és a nyaka környékén és hallgatom a gyengéd nyöszörgését. Végig simítom a kezem a csípőjén. Szép feneke és keskeny csípője van, nagyon puha, finom a bőre. Itt ott ahol kell férfiasan szőrös, a nyelvemmel beletúrok és végig puszilgatom. Egyre mélyebb hangokat ad, és simogatja a hátam. Érzem a kezén a sürgetést, ezért végre a szerszámát a számba vehetem. Nagyon szép, formás. Először a makkját az ajkaimmal benedvesítem, a nyelvemmel oda vissza , körbe körbe nyalogatom. Olyan élvezetet okoz nekem is, hogy már megint nedves a puncim. Beveszem a számba és érzem, hogy egyre keményebben áll. A csípőmet átemeli a fején, és puszilgatja a puncim. Jó tesz vele. Együtt mozgunk, hol lassabban, hol gyorsabban. Folyik a nyálam, nedves a puncim. A számban van ez az édes farok, szép és lüktető. A nyelvemmel izgatom, szopogatom és beveszem tövig, hogy érezzem teljes hosszában. A zacskóját is megpuszilgatom, ezt kéjes nyögéssel veszi tudomásul, ezért a nyelvemmel körbe nyalogatom, a kezemmel gyengéden megmaszírozom és újra beveszem a számba a golyóit. Istenem milyen jó érzés, mert a nyelve nem hagyja abba a hüvelyem körüli nyalást és masszírozást, hanem egyre hevesebben dolgozik a nyelvével!
Most újabb póz, mert mindjárt elélvezünk és most szeretnénk egyszerre a csúcsra jutni! Beleülök az ölébe. A farka teljesen bennem van, szembe vagyunk egymással, és csókolózunk, miközben lassan fel-le mozgatom a csípőm. Most kiegyenesedek, megtámaszkodom a mellkasán, miközben ő a melleimmel játszik. Lassan mozgunk de egyszerre. Óvatosan és gyengéden, minél hosszabban kitartva ezt a borzongató, finom lüktetést a testünkben. Körülöttünk mindenhol vonagló párok és nyögdécselések, visongások és ondóval, punci szaggal kevert izzadság és parfüm szag. Most ez is fokozza a vágyat! Megfordít és hátulról hatol a kéjtől megduzzadt nagyajkak közé. Megfogja a csípőm és gyengéd, de határozott mozdulatokkal kezdünk mozogni. Most egy másik pontot izgat bent, és ettől olyan hevesen és érzékien veszem a levegőt, hogy ő is határozottabban és keményebben játszadozik a farkával. Most megfogja a mellem és közben egyre gyorsabban mozgunk. Most megint a csípőmbe kapaszkodik és keményen, mélyen belém hatolva egyre gyorsabban mozog. Már érzem, hogy megint elönt a forróság, folyik a gyönyör a bensőmből a combomon és a szeméremdombomtól elindul a gyönyörűséges élvezet az egész testemen. Bizsereg a fogam, a nyelvem, hevesen ver a szívem és lüktető vágy folyama elindul. A kéj végig száguld a testemen, miközben a fiú is mély torok hangon felnyög és elélvez.
Mindenki a földön fekszik és csend van. Csak halk beszélgetés hallatszik, simogatás és puszilgatás. A gyönyört adók és kapók boldogsága lengi be a szobát.
Már mindenki felöltözött és indulásra kész. Párokban hagyják el a lakást, és azt hiszem együtt fognak aludni ma este. Nálam is itt marad a fiú. Szeretnék mellette felébredni reggel és egy kis finomságot kapni és adni! De ez egy másik történet!

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:53 eroszita

Gyors szex

Heves levélváltások és szexuális ígéretek tüzében megbeszéltük a találkát. Reggel hét órára! Kíváncsi voltam, hogy ilyen reggel, hogy hathat rám a szex. Pusztán kíváncsiság, milyen romantika fér meg a kávéval, amitől épphogy felébredek. Hozzám fog jönni, mert én egyedül lakom. Neki persze felesége van, aki örül ha ő máshová is megy, mert ő már nem bírja a strapát, amit az ő nagy libidójával kíván!
Felkelek fél hatkor, kávét főzök, szellőztetek, ágyat beágyazom, zuhany, formába hozni magam. És már reggel hét is van! Milyen romantikus, még félig alszok! És beront a hős szerelmes. Remélem nem csak fogat mosott, attól még lehet szájszaga! Ilyen kora reggel! Leveszi a cipőjét, leteszi a táskáját és te közben romantikusan ott állsz, mint egy kókadt virágszál. Majd megölel és kezd beléd valami élet költözni. Rajtad már nincs ruha, de ő még mindig öltönyben van, szoros nyakkendőben. Még jó, hogy a cipőjét levette. Kiderül, hogy ma értekezlete van, csak húsz perc a romantika, nincs idő leöltözni, csak a cipzárt lehúzni, téged tessék lássék gyors csapásokkal felélénkít, majd amikor észreveszed hogy az órájára néz, máris lelohadsz. Addigra ő is kész van. Gyors csók. Ugye neked is jó volt! - felkiáltás, kabát, táska - rohanás!
Te állsz a csukott bejárati ajtó mögött és azon merengsz, hogy miért is nem volt gyanús ez a reggeli hét órai találka? Te is az órádra nézel, még van 10 perc. Addig elgondolkozol, miért is volt ez neked jó?? Mikor tudta, hogy csak 20 perce lesz, amiből elhasznált rád, mit használt! pazarolt rád, 10 percet!? Mit tehetsz? Megvontam a vállam, a telefonból kitöröltem a számát és elmentem újra zuhanyozni. Legalább már kávét nem kell innom!

Ezt csak elképzeltem, amikor valaki azzal ostromolt, hogy ő csak és kizárólag reggel ér rá! De sajnos az aktust egyszer átéltem már, egy másik szituációban.

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:49 eroszita

Ez sajnos valóság volt...

Ma megint megláttam a fényképét egy portálon. Eszembe jutott egy vad éjszaka, amit együtt chat-eltünk végig. Zenéket küldött, én hallgattam és közben "beszélgettünk". Jó volt a hangulat. Értelmes, tanult, olvasott ember. Jó a humora, isteni a zenei ízlése. És csinos. Persze többször is beszélgettünk, de fülledt nyár volt és az az este előrevetítette a közelgő találkozás időpontját. És eljött a nagy pillanat. Megjelent a fényképről ismerős arc, a kisfiús mosolyával. Kék ing, nyakkendő, sötét nadrág és rövidszárú western csizma volt rajta. Mikor megpuszilt éreztem rajta a dohányszagot. Nos, ezt utálom. Elfelejtettem megkérdezni, hogy cigizik-e? Sebaj, nem akarok vele csókolózni. (vagyis eddig akartam, de ezek után nem fogok) Leültünk beszélgetni, ő egyre közelebb araszolt hozzám. Nekem jár a kezem, ha beszélgetek valakivel. Így a hajához is hozzáértem. Szinte vonzott, olyan szép színe volt. Egy lakkfalba ütköztem. Egy flakon lakk volt a haján, azért volt olyan szépen fésült. Megjegyezte, hogy az összes lakkot megkereste otthon, ami volt, mert már mennie kellene a fodrászhoz, mert hosszú is és FESTETNI is kellene már!! Ekkor a macsó kép összeomlott bennem. Természetesen uralkodtam magamon, hogy ne nevessek. De örökké a haját néztem, és amikor észrevette ő is arról kezdett beszélni. Nagyon kellemetlen volt, mert már alig tudtam magamon uralkodni. És persze nagyon vidám kedvem kerekedett, de még nem röhögtem, csak hangosabban kacarásztam. Ő ezt a jó dumájának vélte, és ráerősített. Én már akkor nem figyeltem mit mond, csak magamra, nehogy elnevessem magam. Közben azon járt az eszem, hogy fogom én kitenni, mert most azért jött, hogy szexeljünk. Már rá is tért a témára, szépen, óvatosan az igaz. És megmentett egy telefon. Sürgős munkahívás volt. Sajnálkoztam. hogy most nem sikerült, de legközelebb bepótoljuk. Minden áron meg szeretett volna csókolni, de én már akkor csak a munkára tudtam "koncentrálni". Szomorúan ment el, én meg felszabadultam. És végre nevethettem, bár akkor már nem volt sok értelme. Elmúlt a pillanat. Én pedig visszahívtam a "főnökömet", aki a barátnőm volt! Őt használtam ürügyként, hogy lerázzam a csalódást okozó macsót.

Hívott vagy kétszer, de miután kitértem a meghívás találkára elől feladta. Megkérdezte, hogy mi a baj, mert biztos gondolta, hogy van valami oka, csak nem tudta mi. Hiszen, csinosan és netten fitten jött a randira. És most ez volt a baj, túl nett volt és lakkos....

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:44 eroszita

Névnapi ajándék

Most még lehetetlen, de remélem egyszer az lesz. Szeretnék egy nagyon bensőséges névnapi vacsorát elkölteni Vele. Természetesen gyertyafényes lenne, csak egy könnyű vacsi. Saláta, grillezett hús, süti. A ruha pedig kizárólag fehérnemű.

Azt gondolom, hogy a hangulattól függetlenül, nem szeretkeznénk. Egyszerűen, egy erotikával túlfűtött vacsora és beszélgetés lenne, sikamlós témákról. Miért? Mert magától a helyzettől is zavarban lenne, és nem lenne az a soha el nem felejtem este, inkább a miért is mentem bele? De ha csak a feszülő gatya érzése, és a forró csókok emléke marad meg, akkor örök élmény lenne számára. Ennél többet nem tudnék adni.

Másrészt pedig, ha már eljutottunk arra a pontra, mi is állíthatna meg minket? Mi akadályozná meg, hogy csókolózás közben érezzem a kemény farkát a nadrágjában, ahogy kikukucskál a feje? Hívogató lenne számomra, hogy kiszabadítsam a fogságból és menedéket nyújtsak számára a kezem ölelő, gyengéd szorításában. Nem tudnám megakadályozni, hogy a lábaim ne hajoljanak meg a térdemnél és a lábai elé roggyanak le. És akkor már ott lenne az arcomnál, ott meredne keményen és arra várna, hogy a számba vegyem és rátapasszam az ajkaim. Körbe öleli az ajkam, játszadozik a nyelvem és érzem ahogy együtt élvezzük a helyzetet. Felnyög és megmozdul a csípője. Segít nekem tudtomra adja mi jó neki. Lassan mozog a szám le és fel. Egyre mélyebben tolja a torkomra a makkját. Érezni akarja a szorítást, a meleg, nyálas érzést. Alig kapok levegőt. Lefejtem magam a farokról és a nyálam csillog rajta, folyik és én újra bekapom. Egyre mélyebben nyelem, ő pedig egyre jobban és hevesebben tolja. Majdnem elélvez, egy csöpp kis kéjnedvet érzek. Abbahagyjuk, nem most és nem így akar elmenni. A kanapén ül, én pedig beleülök a felforrósodott, nedves puncimmal az ölébe. Lassan mozgok, hogy eggyé válljunk, de nem sokáig, csak előjáték. Leemel magáról és lefektet. A fejét a lábaim közé teszi. Érzem a játékos nyelvét ahogy a nagyajkaimat nyalja, a csiklómon a hüvelyemben jár. Nem bírom tovább és elélvezek. Hangosan, kéjesen nyögve. Elindul felfelé a testemen és levezetés képpen végig csókol, de ez nem levezetés, ez újra izgatás. Mikor a melleimhez ér azok meredeznek és a forró szájára vágynak. Meg is kapják. A nyelve simogatása, a fogai gyengéd rágcsálása és még mi minden, amit nem érzékelek, csak érzem ahogy újra fellobban bennem a tűz. Már a számnál jár és vadul csókol, miközben érzem, hogy a hüvelyembe becsúszik a kemény farka. Csak lassan, nem kell sietni. Ő is tudja, nagyon gyengéden hatol be, és lassan csúszik ki és be. Lágyan, mint egy csónak ringatása. Ébren tartja a vágyat, de ráérősen, szeretve. Látjuk egymás szemét, érezzük egymás illatát. Beletúrunk egymás hajába, csókolom a nyakát, puszit lehel a fülembe és szerelmes szavakat suttog. Ettől felkorbácsol és megmozdul a csípőm. Picit, de ez beljebb tolja a farkát, ez őt is gyorsabb mozgásra készteti. A lucsoktól hangosan csattog a két test. Forró leheletünk egymás arcába csap. Látjuk néha egymás tekintetét, amikor kinyitjuk a szemünket. Már érzem a saját kéjes gyönyöröm és az ő egyre közelebb jövő vágyát ami nemsokára kiteljesedik, hogy robbanásszerű egybeolvadásunk örök emlékeként megmaradjon nekünk. Rajtam fekszik, átölelem. Nem engedem el. Még nem. Érezni akarom a súlyát, az édes terhet, amit csak ilyen kivételes alkalmakkor élvezhetek.

Talán egyszer, talán...

Szólj hozzá!


2008.07.28. 23:32 eroszita

Habfürdő és mécses

Őt úgy nevezem, hogy Mr. Uriember. Nagyon aranyos, kedves és a régi vágású urak jutnak eszembe róla. A szexben is udvarias. Ezt nem igazán tudnám kifejteni, hogy mit értek ez alatt, de higgyétek el, vagyis hidd el, hogy van ilyen a szexben is! Ő az, aki mécses fényénél a fürdőhabbal teli kádban mesél, és közben jár a keze a testemen. Persze az ágyig nem jutunk el első körben. Túl fülledt a levegő egy fürdőben, és a csempéről a mécsesek lángja tükröződik vissza, a testek csillognak a víztől és egy idő után az izzadságtól. Persze a végén tusolni kell. Igazán jól esik utána a takaró alatt összebújni és beszélgetni. Egy idő után újra fellobban a vágy. A csókok és simogatások végig borzolják a test minden pólusát. A számtalan forma közül majdcsak valamelyik jó lesz, amelyikre hevesebben reagál a másik. Ha ő ér hamarabb a puncimhoz, akkor végem van. Egy jó és hosszú finom nyalakodásra készülhetek. Már a nyelve a csiklómat simogatja. Felnyögök, érzem, hogy nedvesedik a puncim, ő pedig az ujjait a hüvelyembe becsúsztatja és finoman mozgatja. Elidőz a nagyajkaknál, majd a szabad kezével széthúzza őket és a nyelvével játszadozni kezd. Finoman harapdál és szivogatja a kisajkakat. A melleimmel játszom, a mellbimbóim keményen meredeznek és a simogatásomra az egész testemben még hevesebben árad szét a bizsergés. A csípőm már keményebben feszítem az arcához, hosszabban kitartom, hogy még jobban érezzem és élvezzem. A bizsergés már a fülemben lüktet és érzem, hogy egyre jobban közelítek a végső megsemmisüléshez. Egy apró kis hullám, a közelgő heves gyönyör előjele. A csípőm és a nyelve az ujja eggyé vált, egy ütemre mozog. Megint egy kis jel amitől felnyögök mert már érzem, ahogy árad szét a testemben majd összpontosul és végül elönt a gyönyörrel teli kéj. Lüktet, húzódik és duzzadt, tele nedűvel amit iszik az én kedvesem, ezzel is fokozza a kielégülésemet. Egymás mellé zuhanunk az ágyban. Lehet megint tusolni, ha majd kapunk levegőt, és lábra tudunk állni.

Szólj hozzá!