Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2010.03.21. 22:24 eroszita

Első swinger élmény

A kanapén ült, és nézte a szerelmeskedő párt. Félhomály volt és örült neki, mert zavarta a szituáció. A finom szatén köpenyét gyűrögette és nem tudta mit csináljon. Elveszettnek érezte magát és nagyon idegesítette, hogy a vágy egyre jobban feszíti, de hogy legyen, kivel? Nem kapott választ a kérdéseire.

Valaki leült mellé, érezte az illatát, férfi. Ez egy kicsit megnyugtatta, oldalra fordította a fejét, de nem a párja volt. Egy meleg, barna szempárt látott.

-         -  Nem zavarlak? Egyedül vagy?

-         - sw Nem zavarsz, de nem vagyok egyedül, a párommal jöttem, de nem látom, és nem tudom mit is kellene csinálnom, olyan elveszett vagyok…-tört ki a nőből az elfojtott érzelmek áradata.

A férfi átkarolta, és gyengéd puszit adott az arcára. A nő akaratlanul is közelebb húzódott hozzá, vonzotta az a két barna szem, az illat, a gyengéd ölelés.. még akarta, érezni akarta, mint az a nő ott előtte, akit éppen szeretgetnek. A kontúrja látszik, ahogy megemeli a csípőjét, hogy a férfi nyelve jobban hozzáférjen a csiklójához, a mozdulat, a halk nyögés….Elindult a keze a két combja közé, de gyengéden átfogta egy másik kéz és nem engedte el. A férfi megcsókolta, rátapadt a szájára, hevesen, szinte magába akarta szippantani. A nő teste megfeszült, vágyta a férfit, de ott volt a gátlás, idegen. A teste engedelmeskedett, míg benn a lelke viaskodott, de egyre halkabban, míg egészen meg nem adta magát.

A selyem köntösén keresztül a simogató kezek óvatosan szétnyíló anyag alá csúsztak, ahol gyengéden kezdték masszírozni. Halkan nyögött egy kicsit, mert olyan jó érzés volt, amit már régen szeretett volna újra átélni.

Menjünk a matrachoz, hallotta a férfi hangját. Ahogy felállt, összehúzta magán a köntöst. Karját gyengéden megfogva odavezette a másik pár közelébe, majd szembeállt vele a férfi és újra megcsókolta, miközben lassan leereszkedtek a földre. Kihámozta a köntösből, mert már látni akarta, mit rejteget ez a nő, és nem csalódott. Ahogy gondolta, egy kívánatos, érett, molett nőt tartott karjaiban. Elkezdte csókolgatni a testét a nyakától lefelé. A nő érezte a vágyat a férfi viselkedésében, és kezdett megnyugodni, átadni magát a valóságnak. Mellette a másik pár szeretkezett, a nő háton feküdt a férfi hagyományos szex pózban és csókolóztak. Izgatta ez a szituáció, még nem volt ilyen helyzetben. Majd érezte, hogy puszilgatják a mellét. Hogyan? Hisz éppen a hasát csókolgatja a férfi, és a mellét is, egyszerre? Mire feleszmélt, hogy hisz nem otthon van, itt van és most van itt és erre vágyott!

Egy puha ajkat érzett a száján, a párja volt az. Jól érzed magad? kérdezte, de választ sem várva csókolgatni kezdte, simogatni. A nő csak élvezte amit kapott, lebegett önmagát is meglepve, mennyire élvezi.

A punciját nyalták, a párja dákóját szopta, a mellét simogatták… mi lehet ennél jobb érzés? Talán az, mikor elkezdett lovagolni a férje szerszámán, most még ez is más érzés volt. A két férfi pedig a két oldalára állt és felváltva szopta őket. Aztán maga sem tudta miért, de megkívánta, hogy a popója se legyen szűz többé. Szendvicsezzünk és a két férfira nézett. Az egyik, a barna szemű letérdelt és elkezdte simogatni a hátát, a fenekét. Az ujja becsúszott a nedves puncijába majd a popsijába. Lovagolt, szopott, kényeztették a fenekét, sőt a lány játszott a mellével. Soha még nem érzett ilyen gyönyör hullámokat, ilyen mélyről jövő bizsergést, szinte minden érzéke élvezett.

Megfogta a csípőjét a férfi, és óvatosan bevezette a farkát a popsijába, kész volt a szendvics amire vágyott, amiről olyan sokat beszéltek a párjával. Lassan mozogtak, érezte a két farkat magában, a feszítő érzést, ahogy a gyönyör elindult a gerincén végigfutva, a méhéből tovább a hüvelyébe, popsijába és ott tombolva, lüktetve hatalmas élvezetet okozva neki és a férfiaknak egy hatalmas orgazmusban egyesülnek.

Újra a kanapén ültek, ketten, és nézték a többi párt, de már nem volt ideges és nem is érezte magát rosszul. Felszabadult volt, kielégült vagyis egy időre, mert ott, az a férfi már nézi egy ideje…

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex csók punci swinger popsi ajak többes


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr581857947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása