Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2009.02.20. 23:22 eroszita

Pinacsók

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.

Most a férfi megállt az ágy végében, és semmi mást nem csinált, mint nézte a nőt. Minden egyes porcikáját végig tapogatta a tekintetével. Szinte a bőrén érezte ahogy vándorol a férfi szeme rajta. Libabőrös lett, a mellbimbója ágaskodni kezdett azonnal. A melle reagált a legjobban a vágyaira, és most is azonnal kívánatos lett. A férfi észrevette, az ő reakciója az ágaskodó farka volt. Kézbe vette és lassan elkezdett vele játszadozni, miközben haladt a nő testén a tekintete egyre lejjebb és lejjebb. A puncijánál elidőzött, oda is nyúlt majdnem, de visszahúzta a kezét. Keményre verte a faszát, a nő látta ahogy megcsillant a nedv a makkon. A férfi a nő szája elé ült és szopatta a faszát a nővel. Csak a makkját dugta a nő szájába, hogy szopogassa kicsit. Ő irányította az aktust. Az ajkak csak pár centire kaphatták be a meleg, meredező, kemény faszt. Egyszer mozdult a nő feje, hogy bekaphassa, de a férfi gyengéden leszorította a fejét. Onnan már hagyta, hogy az legyen amit a másik akar.

A kemény faszt betette a mellei közé, de ez is csak pár percig tartott. A mellbimbóit izgatta aztán a fasszal, simogatta őket, ütögette. Majd végre bekapta és a fogai közt játszadozott a már kőkemény bimbókkal. Szopogatta, nyalta, csiklandozta. Tudta, hogy ezzel a nőt az őrületbe kergeti, de kiélvezte. Ismerte a nő reakcióit, és arra várt, hogy a sóhajtások elárulják, milyen közel került a csúcshoz. Kivett egy jeget a pezsgős vödörből és azzal hűtötte le a nő melleit. A lecsordogáló vizet lenyalta a mellekről. Újra jeget vett a kezébe és a nő hasán mintát rajzolva, majd a nyelvével követve a jég útját eljutott a szeméremdombig. Játszadozni kezdett a jéggel a pina körül. Majd elkezdte nyalni. Előbb a vizet, majd ahogy a nyelve besiklott a punci barlangjába megeredtek a csatornák és ömlött a szájába a pinalé. Őt is meglepte, de nyalta, lefetyelte az édes, sós nedvet. Nem tudott betelni vele. Odatérdelt a nő lába közé, felhúzta a lábait és ott volt a szeme előtt a  punci rózsaszirma. Óvatosan bevezette a farkát, épp hogy érezni akarta. Csak egy kicsit járt benne a fasz, de ő nyalni akarta még. Szét akarta nyalni, csókolózni akart a pinával. Szopni akarta a csiklót. A száját, nyelvét erre tartogatta, hogy a pinával élvezkedjen.

Ott volt az orra előtt, feltálalva a pina, hogy ő nyalja, rágja, csókolja. Csak a nyelve hegyével szántott rajta végig, többször is. Ízlelgette, incselkedett vele. Az ajkai megkeresték a csiklót és közrefogták, szívták, szivogatták, a fogaival játszadozott, a nyelve hegye bizseregtette. Megkeményedett, kitüremkedett, duzzadt lett és kívánatosabb, mint előtte. Élvezettel nézte, hogy ezt ő okozta. Majd újra szopta, nyalta, szopta, nyalta. Tocsogósan nedves lett a nő puncija. Járt a nyelve a lukban, mikor óvatlanul becsusszant. A nő felsikkantott és összerándult. Nem élvezett el, de közel állt hozzá. Még nem akarta, hogy élvezzen. Újra a jéghez nyúlt, és becsusszantott párat a punciba. A kifolyó levet itta, szürcsölte, de eredménye lett, mert a punci lenyugodott. Most kicsit megemelte a fenekét és azt kezdte el nyalogatni a nőnek. Imádta a kerek seggét, a redőzött barna lukat, amin látszik ha felizgul. A gát és ennek a nyalása a nőnek legalább olyan élvezetet ad, mint a pinanyalás. Közben harapdálta gyengéden a fenekét, nyalta és harapdálta. Élvezettel játszadozott a gát és a luk között, néha a pinához is odatévedt a nyelve, ami kellemesen hűs volt. A segglyuktól a pináig nyalta már, ami újra kezdett duzzadni. Mikor megérezte a nyelve a pinalevet, az orra a pinaszagot valami állatias erő ragadta magával, hogy belefúrja a fejét a nő puncijába. Az arca két oldalán a duzzadt nagyajkak és ő a forró puncival csókolózik. Döfködi a nyelvével, cuppogósan játszik a szája a hüvelynél. Aprókat "harap" az ajkaival. Szinte fel akarja falni.

Hagyományos pózban, szerzetesként, szinte szégyenlősen berakta a farkát a meleg, duzzadt pinába. Lassan mozgott, csókolta a nőt. A melleit, az ajkait. A nő továbbra is a hátán feküdt és élvezte, hogy mit tesz vele ez a férfi. Olyan lassan mozogtak, hogy a vágy sem kiteljesedni, sem lelohadni nem tudott, csak folyamatosan apró kéjes érzéseket adott egymásnak ez a két ember. A gerincükig hatolt a bizsergés, a hasukban érezték a feltörni akaró élvezetett, de csak a folyamatos előjelek amik egyre többször és egyre erőteljesebben éreztették, itt vagyunk és ki akarunk törni.

Most a férfi a nőt négykézláb állította és hátulról hatolt be. Így tudott a nőbe a legmélyebbre jutni és a legnagyobb élvezetet okozni. Lassan mozgatta a csípőjét, markolta a nő fenekét. Majd előre hajolt és a melleit simogatta, markolászta, miközben folyamatosan mozgott a farka a pinában. Megcsókolta a tarkóját, a nyakát, a hátát, harapdálta a vállát. A nő két lábán folyt a pinanedv, a férfi érezte ezt, és ingerelte. Megfogta a nő csípőjét és erősebb, keményebb ütemet diktált. Csattogott a két test egymáson, ahogy összeértek. A pina szorosan fogta a faszt, és a lüktető, kemény fallosz ahogy ki be járkált, csak még szorosabbra fogta maga körül a hüvely. Őrjöngő mozgásba fogtak ők ketten. Csillogott az izzadság a testükön, miközben a bizsergés egyre erőteljesebben követelte a maga útját a csillagok felé. A nő felsikoltott, a teste megmerevedett és hatalmas lüktetéssel elélvezett. Remegett az egész teste, ahogy a gyönyör végig futott rajta. Mikor elernyedt, a férfi kihúzta a pinaleves faszát és újra a nő arca elé ült.

Most már tövig bekapta a nő és szopta, szívta a faszt. Nem sok kellett neki, de a férfi úgy akart elélvezni, hogy szopatja a nőt. Megfogta a nő fejét és diktálta az ütemet, miközben járt a szájában a fasza ki be. Mikor lenézett a nő piros száját látta ahogy rácuppan a farkára és szopja. Ahogy eltűnik tövig a nő szájába, majd újra előtűnik. Annyira izgalmas volt látni, hogy beleborzongott. Ezzel együtt elöntötte valami vadság is, és semmi de semmi nem állíthatta meg azt a hatalmas kilövelést amit produkált. A sok gecit mind a nő szájába lőtte ki, aki lenyelte egy  csöppig. Addig tartotta a faszt az ajkai közt, amíg ki nem adta az utolsó cseppeket is.

Egymás mellett pihegtek. Simogatták és puszilgatták egymást. Most már a nő is hozzáért a férfihoz. Ittak egy pohár pezsgőt és odaálltak az ablakhoz, amiről el is felejtkezett a nő, hogy akár nézhették őket. A másik házban volt szintén egy ablak, ami elől a függöny el volt húzva. Megjelent két meztelen ember az ablakban, szintén pohárral a kezükben és megemelve feléjük a poharat kiitták a tartalmát. Ők egymásra néztek, majd szintén a másik pár felé biccentve megitták a pezsgőt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pina szex fasz csók pezsgő ablak piros függöny nyalás vad nedv száj


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr44955776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása