Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2008.09.30. 12:34 eroszita

Megjegyzés egy cikkhez

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=40809

Erre a cikkre próbáltam kommentelni, de nem sikerült ott. Eddig, de nem adom fel! A cikk szerintem csapnivaló, de vitázni jó.

Főleg nőknek szántam, de férfiakhoz is szól!

Hobby-ból kevés férfi jár kurvákhoz.
Két eset van. Otthon nem kapja meg amit szeretne. Nem biztos, hogy mert nem szól, elég neki a heti egy, vagy kétheti egy, az is kétféle póz lehetséges változataival. És ha most azt mondja valaki, de meg lehet velem beszélni, akkor gondolja végig, hogy milyen jeleket nem vett észre, amikor a partnere újítani akart, de elutasította. Nem akarják a férfiak elveszíteni a nőt akit szeretnek, de szeretik megkapni amit akarnak. Ha nem otthon, akkor máshol.
Régi hagyomány ez, csakhogy anno nem elváltak a nők, hanem szemet kellett hunyni a tény felett. Vagy ha pezsgett valami a nőben, akkor változtatott és a férj nem mászkált el. És bármilyen hihetetlen is, de abban az időben, sok nőnek volt szeretője és a férjek nézték el, mert az ő férfiatlanságát mutatta.
De vissza a jelenhez.
Sajnos a férfiak nagy része el sem jut odáig, hogy otthon előadja a vágyait. Túlságosan hangosan hangoztatott a nők részéről, hogy minden rendben van, nekem elég a Jenő, pont jó az ágyban...Erre Jenő nem meri bevallani, hogy elég, de lehetne jobb is, más is. A férfiak szeretik azért a nőt, a gyerekeiket, csak szeretnek jót szexelni is. Így elmegy a kurvához, aki előtte megkérdezte mit szeretne? Milyen ruhában? És ahogy belép, azonnal azt kapja amire akkor éppen vágyna. (Kinek van otthon többféle szexi fehérnemű, necc combfix, magassarkú papucs, vagy bármi más ami izgató lehet a párjának? Nem is tudod, hogy mi izgatja? Akkor miért várod el, hogy csak veled legyen?) Pedig ezt mindenki megveheti és alkalmanként fel is veheti. Bement a munkahelyedre, egyedül vagytok és tuti van 15 percetek. Hogy használjátok ki? Beszélgettek a gyerekekről? Miért nem estek egymásnak az íróasztal tetején? Pont annyi idő, mint amit eltöltene egy kurvánál! És milyen izgalmas! Ja, a Mari a könyvelésről kiszúrná és pletykázna? Na és? Hidd el, irigykednének! Neked, csak ágyban párnák közt megy este kilenc után? Akkor miért támasztasz igényeket, ha nem nyújtasz csak szinte semmit?
A második eset, mikor olyan szexuális vágyakat szeretne megvalósítani a férfi, amit nem tudna a vele élő nő megvalósítani.
És hidd el, vannak vágyak! Nem biztos, hogy perverz, de egy halandó, mezei nő számára valószínűleg az lenne. Ezért alkalmanként elmegy és kiélvezi az álmait.
Ami a nőket illeti, sajna egyre több az orgazmust nem ismerők tábora. A jó szerető, nem biztos, hogy jó tanár is! Van egy kedves barátom, aki gondolkozik, hogy ilyenféle iskolát nyitna. Engem ő tanított meg az orgazmusra.
Tehát, aki ítélkezik nézzen szét a saját portáján, és nem kell mindent elhinni a kedvesnek sem, mert a férfiak legalább egyszer már fizettek nőnek szexért.
A nők pedig ingyen mindig találnak partnert, de az egész kapcsolat folyamata visszafelé is működik. Csak ha a nő nem vezeti le az ilyen irányú vágyait, álmait, akkor frusztrált, elkeseredett, nyűgös, dühös és ki tudja még mi lesz. Aztán az addig hűséges férj, barát hűtlen lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus hűtlenség kurva hűség megcsalás szerető


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr38688784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása