Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2008.08.14. 00:02 eroszita

Ébredés a kedvessel (romantikusan erotikus)

A napsugár betüremkedett a függöny egy pici  résén és a nő homlokát, haját megvilágította. Az arca nyugodt volt, aludt még. Az apró szarkalábak a szeme körül kisimultak, szája mosolyra húzódott, homlokán a ráncok most csak halvány barázdákat rajzoltak. A napsugár makacsul tört magának utat a szoba homályában. A férfi arcát elérte a fénysugár és játszadozva, bolondozva csiklandozták a szemét. Hátat fordított, de még a tarkóján is érezte a fény játékát. Nagyot sóhajtott és visszafordult. Hunyorogva nézte az alvó nőt. Elmosolyodott. Emelte már a kezét, hogy megsimítsa az arcát, de félúton megakadt a mozdulat. Nem akarta felébreszteni. Óvatosan felkelt, és a konyhában ácsorogva ébredezett.
-Kávé! - villant a felismerés, most az kell. És pirítós, és lekvár, és vaj, és felvágott. Sajt is van még. Fenséges reggeli lakomát csapunk. Ekkor érezte, hogy mennyire éhes.
Tegnap este szülinapot ünnepeltek egy barátjuknál. Nem ittak sokat, de enni végképp keveset ettek. Hazafelé a taxiban megbeszélték, hogy bekapnak pár falatot, de a zuhanyzás végül az ágyban ért véget. Nagyon megkívánta a nőt. Végig őt figyelte a partyn. Ott látták a  barátai először, és örömmel vette észre, hogy befogadták. Igaz, nagyon kedves és közvetlen... de félni félt. Őt féltette és saját magát, a barátait. Az első negyed órában kiderült, hogy alaptalanul aggódott. Végig büszkén és elégedetten viselkedett. Most kissé kínosnak is érzi, hogy ennyire rajong a nőért.
Míg elkészült  a kávé lezuhanyzott aztán megterítette az asztalt. Szerette, ha a teríték rendezett, csésze alátéttel, kistányér, vizespohár, villa, kés, szalvéta. Persze, eddig inkább csak vágyott rá, de most élvezi, hogy nem egyedül kell az asztalhoz ülnie. Igaz, eddig inkább egy kávét ivott miközben az ablakon át nézte az utca forgalmát.
Most is kinéz, de már nem olyan szemmel látja a dolgokat, mint eddig. Nincs egyedül. Most csak néz, bambul de a gondolatai máshol járnak. A nőn, aki közben felébredt és a zuhany csobogása jelzi, hogy nemsokára csatlakozik a férfihoz.
Az ablak üvegén az arca tükröződik vissza, de ő nem magát látja, hanem a nőt ahogy fekszik az ágyon. Amikor csukott szemmel, kitárulkozva átadja magát neki. Élvezettel nézi minden egyes porcikáját. A szemével simogatja, szívja be a látványt, ami soha nem marad titokban a nő előtt. Ágaskodó szerszámmal térdepel a lábai közt és közben puszilja, simogatja, kényezteti. Mikor a szájába veszi a nő mellét remegés fut keresztül a testén. Ilyenkor gyengéden a klitoriszt simogatja és érzi ahogy duzzad, remeg keze alatt. A hüvelybe is be-betéved, de ott nem időzik sokat, mert az a bő nedvesség ami ott fogadja behatolásra késztetné, de ezt még nem akarja. Minden kis centiméterre puszit akar adni. A bőre finom, puha bár kissé már megereszkedett. A melle sem egy fiatal tinié, de olyan hívogató az a bimbó és udvara, hogy vissza vissza tér és a szájába véve szívogatja, nyelvével játszik vele. Ilyenkor ha felnéz látja a nő arcán az élvezetet, a semmivel össze nem hasonlítható arckifejezést, amit az ő simogatása okoz. Szeretné minél többször ezt látni, minden alkalommal.
Most hozzáért a nő, kezei simogatják, játszanak a bőrén az ujjak. - Gyere! - és a mozdulatból kitalálja, hogy térdepeljen felé, a jól ismert hatvankilences póz. Mikor megérzi az ajkakat visszarántja a keményen meredező falloszát. Olyan heves vágy futott végig a testén, hogy nem tudna uralkodni magán. Most újra lassan odatartja, a nő megfogja és először a nyelvével majd az ajkaival játszadozik és lassan elnyeli, apránként. Ő odahajol a nedves puncihoz, és belemeríti a nyelvét. A nő csípője megemelkedik kicsit, hogy jobban hozzáférjen, míg ő lejjebb engedi magát szintén e miatt. A nő szája ütemesen mozog a farkán, egészen a torkáig lehatol. Érzi ahogy nekiütközik a garatnak. Ő sem akar lemaradni és hevesen nyalja a széthúzott szeméremajkak közötti rózsaszín klitoriszt, a kisajakkal játszik, szívogatja őket, de legfőképpen a nyelve hegyével játszik. Most rátalált arra a pontra, ami keresett. A klitorisz mellett bal oldalt. Ha ezt izgatja, akkor heves reakcióra számíthat. Most sem maradt el! A nyögésen és a kezek szorításán kívül a hevesebb szopáson is érzi, jó helyen jár. Fürgén jár a nyelve, de hogy még mélyebb és hosszabb élvezethez juttassa a középső ujját kicsit bedugja a hüvelybe. Éppen csak a finom, duzzadt részt simogatja, miközben az érzékeny pont izgatását nem hagyja abba. A nő válaszul még mélyebbre nyeli a farkát és még gyorsabban szopja. Elmerülnek a saját élvezetük és a másiknak okozott örömök bugyrában. Apró, pici rángások jelzik, hogy közel mindkettőjük számára a beteljesülés. Érzik, hogy ágyékuk forró, duzzadt és kemény ami fergeteges orgazmusra készül. A kezdeti bizsergést egy hatalmas, kitörni készülő vágy robbanása válthatja fel. Már csak a testüket átjáró kitörni készülő kéjre tudnak figyelni ami be is következik és hangos nyögések, remegések közepette hosszan elélveztek.
Lassan visszatért a valóságba és az ablaküvegen tükröződő arc amit látott az övé volt. Megfordult és a széken ott ült a nő. Két kezével körbe ölelte a csészét és éppen belekortyolt, de a tekintetét nem vette le róla.
- Elmerültél a gondolataidba, nem akartalak zavarni. Mire gondoltál? - míg beszélt a köntös lecsúszott a válláról és előbukkant hívogatóan a gömbölyű melle is.
- Megmutatom. - elvette a nőtől a csészét, letette az asztalra, őt pedig bevezette a hálószobába...

Szólj hozzá!

Címkék: reggeli szex orgazmus szopás nyalás romantika kéj száj hatvankilenc


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr34615043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása