Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szexmesék

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled.

Friss topikok

  • kingswinger: Hmmm... Velem is történt valami ilyen :) Vagyis majdnem :) (2010.03.22. 09:38) A parkban
  • spricc: Szia! Ezt nem lehet szárazon olvasni!:)) Nagyon jó! (2009.02.12. 12:32) A vágy édes bosszúja

Linkblog

2008.07.28. 23:58 eroszita

Szopni jó!

Térdepelve, a hajam markolva mozgatja a fejem a saját ütemére. Öklendezésig lenyomva a kemény vesszőt, hogy a makkja a szájpadlásom lágy részébe nyomódik. Mikor kihúzza a számból rajta van a meleg nyálam, ami a szám és fallosz végén nyúlva, csöpögve mutatja, hogy milyen élvezet ezt szopni. Majd levegőt veszek és kezdődik előröl amíg a könnyem és a nyálam egybe folyik az arcomon. Olyan puha, kívánatos lett a szám, duzzadt a mellem és ömlik a puncimból a nedv, a csiklóm simogatom a szabad kezemmel, mert csitítani kell. És újra és újra rátapasztom a szám a remegő falloszra, érezni akarom azt a gyönyört amit az okoz, hogy a torkomban tudhatja a férfi akinek örömöt okozok....

És kezdődik. Még jobban megduzzadt, remeg, forró és lüktető. Hol lassítok, hol gyorsítok ahogy irányít. Élvezi, hogy még tudja tartani, még nem akarja, még kínozza magát a hullámokban előtörő vággyal. Most, a hajamat erősebben markolja, a teste megfeszül, a csípőjét előretolja, a torkom legmélyén jár a makk, fulladozok, de most nem érdekli mert egy hangos, őrjítően folytott, mély hörgéssel elélvez. Picit hátramozdulok, hogy levegőt is kapjak és hely is legyen ennek a lüktető szerszámnak kilövelni minden egyes cseppjét a számba. Tartom az ajkaimmal, élvezem hogy életrekelt, nyelem, ízlelem amit kapok szomjam oltására. Mikor már nyugszik óvatosan mozgatom a számban, nagyon aprókat, nagyon finoman. Megnyugszik, elernyed, kicsusszan a számból. Puszit lehellek rá!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://eroszita.blog.hu/api/trackback/id/tr80590235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása